Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Sugestii / Suggestions📩

Daniel ZEW
 Share

Recommended Posts

Nick - RelaXx
Rank - 3 (Cabbie)
Propunere - Propun ca intervalul de timp in care poti da testele de intrare sa fie marit de la 24 de ore la 48.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea? - In ultima vreme nu mai sunt testeri, iar playerii care vor sa dea teste nu gasesc si sunt respinsi din cauza acestui fapt. Daca se va accepta sa fie pusa in aplicare pana sunt 6-7 testeri ca sa putem face fata la numarului de aplicanti (Mai ales ca a venti vacanta.)

Nick: SuperSoldier[RO]
Rank: 1 (Trainee)
Propunere: Sa se scoata regula prin care suntem obligati ca in poza de raport sa apara si numele pasagerului.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Acum cu noul update, atunci cand cineva iese din taxi ii apare numele ("SuperSoldier[RO] left the taxi. You earned $36"), iar aceasta regula, dupa parerea mea, a devenit inutila. Inteleg ca inainte era pusa regula ca sa se poata vedea de cate ori consecutiv a fost dus un client, dar acum... Sunt multe situatii in care clientii de level mic sar din taxi cand sunt aproape de destinatie pentru ca nu vor sa mai plateasca bani, iar noi ramanem cu o comanda in minus.

@, Asta decid eu in functie de cati playeri sunt acceptati pentru teste. Nu ii o regula generala cate ore trebuie sa fie.

@@SuperSoldierRO, Saptamana asta o sa ajung la o concluzie ce o sa fac. O sa fie anuntat pe forum.

Nick - RelaXx
Rank - 3 (Cabbie)
Propunere - Propun ca în concursul "Cabbie of the weekend" să fie transformat în "Cabbie of the month".

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea? - Păi oricum la fiecare ediție actuală participă doar câte 1-2 membrii, dacă ar fi month atunci playerul cu cele mai multe comenzi în acea lună la cele 4 (sau 5, depinde de lună) va fi premiat, fără să fie nevoie ca acesta să mai posteze. Nu pot să explic acum deoarece sunt mort de somn, dă-mi PM și îți dau mai multe informații.

@, Propunere respinsa. Si daca fac topic cu Cabbie of the Month, tot nu o sa posteze lumea, deoarece vad ca au mai putin ca cel din fata si asa ca nu mai posteaza.

Nick: Franko.
Rank: Cabbie.
Propunere: Propun ca in fiecare weekend adica la 00:00 cum incepe weekend-ul pana duminica la ora 23:59 sa avem fiecare membru care doreste job de car jacker sau arms dealer.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Pai putem sa facem bani pentru noi si am ajuta factiunea cu bani, adica atunci cand facem un eveniment in cadrul factiunii sau cand facem un event pentru tot serverul.La fel ca si in Las Venturas Taxi.

Edited by Franks

Nick: Franko.

Rank: Cabbie.

Propunere: Propun ca in fiecare weekend adica la 00:00 cum incepe weekend-ul pana duminica la ora 23:59 sa avem fiecare membru care doreste job de car jacker sau arms dealer.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Pai putem sa facem bani pentru noi si am ajuta factiunea cu bani, adica atunci cand facem un eveniment in cadrul factiunii sau cand facem un event pentru tot serverul.La fel ca si in Las Venturas Taxi.

Aici ii facțiune pașnică, nu mafie. Facțiunea nu ai cum sa o ajuți.. Bani sunt. Nu este lume cine sa facă eventuri.

Nick:Goosty
Rank:5
Propunere:
Propun ca premiui pentru cele mai multe comenzi sa se mareasca,in Taxi LV e 100k si la noi e 35k,macar 50k daca s-ar face sau mai mult.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?:Nu stiu,membrii vor fi mai motivati sa faca comenzi multe si ar fi mai fericiti!

Nick: SuperSoldier[RO][ADM]
Rank: 2 (Rookie)
Propunere: Topicul "Anunturi,Sedinte,Activitati" sa fie impartit in 2 topicuri separate, si anume: "Sedinte si Activitati" si "Anunturi Importante".

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Am stii si noi cand se anunta o activitate/sedinta si cand sunt un anunt important.

Nick: BotysGhytza
Rank: 1
Propunere: Propun ca premiul nostru pentru rapoarte sa fie impartit in 3. Deocamdata bugetul actual este de $35.000, dar daca s-ar face de $50.000 atunci am avea asa:

Locul 1 - $25.000

Locul 2 - $15.000

Locul 3 - $10.000

Eu consider ca ar fi mai bine asa cu 3 locuri premiate.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Pai ajuta.

Propunere 2: Propun ca sedinta sa fie de acum incolo dimineata. Eu cel putin in Taxi LV ma simteam bine ducandu-ma la sedinta de dimineata. Deoarece aveam si accesul asigurat la PC si nu erau nici multe comenzi, pe cand seara la 21:00 nici nu prea pot intra mereu si sunt si multe comenzi pe care le pierdem la raport ...

Cu crezi că va ajuta această propunere facțiunea? Un numar mai mare de comenzi la rapoartele noastre.

Propunere 3: Propun ca incepand de Sambata de la ora 00:00 pana Duminica la 23:59 sa putem avea orice job dorim noi deoarece am face si noi skill la unele joburi pe parcursul acestor 2 zile iar in zilele lucratoare am avea fiecare job care ni-l permite rank-ul pe care il detinem. Eu consider ca ar fi mai bine asa ca timp de 2 zile sa purtam orice job dorim.

Cu ce crezi că ajută această propunere facțiunea? Ajuta.

@Botys Ghytza Propunerea nr 1 : O sa ba gandesc pana atunci va ramane la fel.

Propunerea nr 2 : O sa ba gandesc pana atunci va ramane la fel.

Propunerea nr 3 : Respinsa taximetristi nu Ganguri.

Am sa vad ce pot sa rezolv pana atunci topicul ramane la fel.

Rank: 1
Propunere: Propun ca premiul nostru pentru rapoarte sa fie impartit in 3. Deocamdata bugetul actual este de $35.000, dar daca s-ar face de $50.000 atunci am avea asa:

Locul 1 - $25.000

Locul 2 - $15.000

Locul 3 - $10.000

Eu consider ca ar fi mai bine asa cu 3 locuri premiate.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Pai ajuta.

Propunere 2: Propun ca sedinta sa fie de acum incolo dimineata. Eu cel putin in Taxi LV ma simteam bine ducandu-ma la sedinta de dimineata. Deoarece aveam si accesul asigurat la PC si nu erau nici multe comenzi, pe cand seara la 21:00 nici nu prea pot intra mereu si sunt si multe comenzi pe care le pierdem la raport ...

Cu crezi că va ajuta această propunere facțiunea? Un numar mai mare de comenzi la rapoartele noastre.

Propunere 3: Să nu mai existe regula că dacă ne învoim de la activități la sedință e obligatoriu să venim. Să se facă așa ... :

La 3 cereri de învoire consecutive pentru ședința/activități membrul în cauză va primi un FW. Deci putem să ne învoim la 2 activități și 2 ședințe iar a 3-a oara dacă venim la ambele e totul în regulă.

Cu crezi că va ajuta această propunere facțiunea? E mai ok așa după parerea mea.

Propunere 4: Să se facă un clasament de rapoarte începând cu urmatorul. Așa am vedea și noi cine se bate pentru best și cine nu-și prea dă interesul pentru raport și face doar minimul.

Cu crezi că va ajuta această propunere facțiunea? Mai ok așa.

Propunere 5: Sub-liderul să poată avea orice job, indiferent dacă acesta este Ilegal.

Cu crezi că va ajuta această propunere facțiunea? E în favoarea lui.

Propunere 6: Eliminarea topicului Cereri Job. Deoarece acum că ai venit tu DarreN ne-ai mai ajutat puțin cu joburile. Acum rank 1-2 mecanic, rank 3+ orice job legal și in Weekend avem parte de orice job ne dorim.

Cu crezi că va ajuta această propunere facțiunea? Nu văd rostul acelui topic în astfel de situații.

Propunere 7: Să putem sta AFK în taxi fără fare.

Cu ce crezi că va ajuta aceasta propunere facțiunea? Ajută.

Edited by Botys Ghytza

Nick: [rTn]LucyanTeq98

Rank:3

Propunere: Eu propun ca macar o zi pe saptamana daca nu un weekend sa putem avea job-urile Car jacker si Arms dealer. Doar pentru skill.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Eu cred ca membrii vor fi recunoscatori si mult mai activi deoarece cred ca oricui i-ar placea sa aiba skill mare la cat mai multe joburi. Chiar daca e factiune pasnica si nu gang, dar cred ca meritam macar o zi pe saptamana cum au sau au avut si cei din LV.

Edited by rTn LucyanTeq99

Rank: 1(Trainee).
Propunere: Să putem avea acest skin de la Rank 3. Mă refer la cel din partea dreaptă.
iciv77.jpg

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: La LV Taxi e așa și am diferenția mai ușor un rank 1-2 fața de 3-5.

Edited by Botys Ghytza

Rank: 1(Trainee).
Propunere: Propun ca să se scoată regula această cu privință doar la salarii :

Nu aveti voie sa intrebati de rank-up, salarii, prime sau FW-uri. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)

Deoarece cei ce au inactivitate când revin nu au dreptul de a întreba de salariul pe care îl au de primit și poate liderul uită de ei iar dacă le spunem despre acel salariu ne vom alege doar cu un FW. Deci, fie să se scoată regula de a întreba despre salarii fie să putem întreba dacă am avut inactivitate și trebuie să primim un salariu restant.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Un pas înainte!

Propunere 2: Să putem sta AFK în taxi fără fare.

Cu ce crezi că va ajuta aceasta propunere facțiunea? Ajută.

Propunere 3: Propun să avem voie să dăm banii înapoi clienților dacă noi vrem. Mulți clienți care apelează la serviciile noastre au level mic și puțini bani. Mi s-a întâmplat și mie să las un player pe minus după ce l-am transportat.

Cu ce crezi că va ajuta aceasta propunere facțiunea? Păi, ar fi un gest draguț să răsplătim clienții cu banii înapoi dacă noi considerăm că este cazul.

Edited by Botys Ghytza

Nick: Edutuu[s4F]
Rank: SF Trainee (1)
Propunere: Propun deschiderea unui topic precum acesta:
http://forum.b-zone.ro/topic/218345-ls-police-department-intrebari-nelamuriri-questions-misunderstanings/

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Topicul ar avea un caracter informativ, deci cred ca membrii isi vor putea rezolva nedumeririle prin intermediul acestuia.

Edited by S4F Edutuu

Rank: Taxi Rookie(2).
Propunere: Propun ca membrii de rank 4-6 să poată posta în topicul de sancțiuni pe care liderul ar urma să le accepte/modifice/respingă.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Mai bine așa după părerea mea.

Nick: SuperSoldier[RO][ADM]
Rank: SF Cabbie (3)
Propunere: Taximetristul sa aiba dreptul de a refuza o comanda venita din partea unui player care are wanted mai mare sau egal cu 1. De asemenea, daca acesta da /service taxi si i se accepta cererea, avem voie ca odata ajunsi la fata locului si dupa ce am constatat ca are wanted (+ dovezi), sa avem dreptul de a-i refuza comanda si sa ii dam /eject, daca acesta se urca singur in masina, cu toate ca i s-a spus ca i-am refuzat comanda.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Cred ca e evident... Nu ne-am mai trezi ca pierdem timpul sa il ducem juma' de drum si dupa sa vedem 3x /m sau /ms pe chat, mai ales daca respectivul n-are drept de predare. Sigur, teoretic in momentul de fata putem sa fugim sau sa nu oprim atunci cand acesta ne cheama, dar daca da service taxi si abia apoi vedem? Daca el apuca sa se urce in masina? Regulile in vigoare nu ne dau dreptul de a-i da /eject...

Sugestie respinsa, se intampla o data la zeci de comenzi sa te opreasca un politist, ai timp 7 zile sa faci 40 comenzi chiar daca mai pierzi 2-3 din cauza politistilor. Fiti recunoscatori ca aveti doar 40 minim la rank 1. Pot spune ca in 6 luni de zile, de cand sunt taximetrist, niciun politist nu mi-a stricat o comanda.

Rank: 2(Taxi Rookie).
Propunere: Propun ca topicul
Ședințe și activități / Meetings and activities să se editeze și să apară că doar Rank 3+ pot posta activități în cadrul facțiunii neobligatorii. Acest lucru apare doar la Spoilerul pentru limba engleză.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Ajută.

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Sugestii / Suggestions📩