Jump to content

[MFD2] Breakout Billy

Jakab
 Share

Recommended Posts

Breakout Billy

Salutare, am revenit cu o nouă creaţie, de această dată într-un alt program.

Este vorba despre mascota B-zone, Billy ( nu ştiu de ce l-am poreclit aşa ) care încearcă să doboare toate cărămizile, un joc tipic "Breakout".

ICcowLk.png

Aceasta este versiunea 2.0 a jocului, controlul lui Billy se face prin săgeţi ( dreapta & stânga ).

Acum sunt 3 tipuri de brick-uri :

• Cărămizile verzi valorează 25 de puncte
  • Cărămizile albe valorează 50 de puncte
  • Cărămizile maro valorează 100 de puncte

Acum mingea se poate deplasa în mai multe direcţii.

Download link: http://www.mediafire...5mwbya2ccg298fv

Versiunea 1.0 ( cea veche )

Tot ce trebuie să faceţi este să mişcaţi cursorul.

oNg8Wlz.jpg

Jocul este destul de simplist pe parcurs urmând să îl mai dezvolt.

Download link v1.0: http://www.mediafire...q0xaii39mkpa1uh

Edited by eB Teodor

In ce limbaj este scris?

Dupa ce l-am executat si am vrut sa ma duc cu mouse-ul in alta parte nu puteam, puteam sa misc mouse-ul doar in acel Panel si tu ai patit asa?

Nu, mie mi-a mers bine. Ai incercat ALT + Tab ? Nu ţi se vede cursorul în interiorul jocului ?

Am folosit Multimedia Fusion Developer 2.

Nu, mie mi-a mers bine. Ai incercat ALT + Tab ? Nu ţi se vede cursorul în interiorul jocului ?

Am folosit Multimedia Fusion Developer 2.

Nu e problema ca nu se vede cursorul, dar chiar daca ma comut cu ALT+TAB in alta fereastra acolo se vede cursorul dar nu pot sa-l misc pana nu inchid aplicatia.

Nu e problema ca nu se vede cursorul, dar chiar daca ma comut cu ALT+TAB in alta fereastra acolo se vede cursorul dar nu pot sa-l misc pana nu inchid aplicatia.

Acum sper că s-a rezolvat introducând controlul pe săgeţi.

Programul care l-ai folosit pentrur joc are la baza un limbaj de programare?

Este vorba despre Multimedia Fusion Developer 2.

Un assembler ( vorba lui Quadro ^_^ ) de iteme şi de scripturi.

Se pot folosi scripturi făcute de oricine, elemente grafice, OpenGL, orice fişiere audio, taguri audio, orice.

Poţi introduce orice script făcut într-un limbaj de programare deci aş spune că are la bază un limbaj de programare.

Edited by Jakab

Interesant,doar ca n-ai facut nimic mai mult decat sa pui mascota comunitatii noastre acolo jos..Daca bine stiu era un fel de platforma..Ehh..recunosc,nu-s in stare sa fac asa ceva :)) Oricum,buna treaba ! :)

Este vorba despre Multimedia Fusion Developer 2.

Un assembler ( vorba lui Quadro ^_^ ) de iteme şi de scripturi.

Se pot folosi scripturi făcute de oricine, elemente grafice, OpenGL, orice fişiere audio, taguri audio, orice.

Poţi introduce orice script făcut într-un limbaj de programare deci aş spune că are la bază un limbaj de programare.

Am facut ceva asemanator pentru un concurs, m-am gandit sa il postez, http://forum.b-zone.ro/topic/125429-brick-breaker-game/

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.