Jump to content

Salut. Prezentarea mea :)

SpeedyRoGamer
 Share

Recommended Posts

<p>

• Nick-ul tau: SpeedyRoGamer
  • Prenume: Robert
  • Varsta: 17 ani
  • Locatia: Urziceni.
  • Ocupatie: Elev, Youtuber.
  • Jocul(rile) preferat(e): Am jucat mult prea multe jocuri ca sa pot enumera decat cateva preferate, dar in fine, cele care s-au remarcat pentru mine au fost Heavy Rain ( PS3 ) , Gta IV (xbox ) , Fifa 13 ( PC ) si The Walking Dead.
  • Hobby-urile tale: Sa fac diferite videoclipuri pentru canalul meu de youtube.
  • Interese: Sa realizez o serie de Sa:mp pe serverele de pe b-zone.
  • O descriere despre tine: Ei bine, nu ma astept ca decat 3-4 persoane sa citeasca aceasta descriere deoarece majoritatea vizitati topic-ul pentru a face +1, anyway imi place sa imi fac noi prieteni si chiar imi doresc sa vad cu "ce se mananca" sa:mp-ul.
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?: Stiam de comunitate, am vrut sa joc sa:mp si cu vreo 2-3 ani in urma, si tot aici am ajuns, dar pana la urma nu am mai continuat.
  • Alte precizari?: Dupa cum am spus si mai sus, in majoritatea timpului meu liber, intretin un canal de youtube, pe care postez diferite videoclipuri cu mine jucand diferite jocuri, daca a-ti arunca un ochi peste el, as aprecia foarte mult, insa nu doresc sa insist, nu vreau sa credeti ca am intrat aici doar ca sa imi fac reclama.
  • In fine, acesta este canalul, sper sa va placa : http://www.youtube.com/user/SpeedyRoGamer

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.