South Edward NissaN Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Nick-ul tau: Nisan Descrierea bugului: Era ora 00:40(aproximativ) m-a intelnesc cu Ciccio si inca un baiat care imi propun sa dam rob.....Gasim si al 4-lea om si mergem la Banca LV sa dam rob , Ciccio era soferul . A dat /rob si ne-a apraut W6 , Totul bun insa pur si simplu mie nu imi aparea ca se misca masina.....tot ii ziceam lu ciccio sa plece dar nimica. Cand de odata masina si ceilalti dispar si vad 300.000(si ceva) m-am mirat cand am vazut asa ceva.....eu ramanand in fata Banci din LV..... NU cred ca este de la PC deoarece este nou are 4 luni de cand l-am luat si nu are cum Screenshot(s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRCraciun Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Desync Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTs AshimaPetrisor Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 unul din voi 4 avea lag .... si mie mi se intampla cand dau teste pentru licenta, iau clientul ma plimb putin cu el si daca el are lag cand cobor din masina aceasta dispare cu tot cu client si cand il sun imi zice ca este in locul unde ne-am intalnit si ca defapt eu am disparut de langa el, noi vorbind intre timp. Nu prea ai cum sa rezolvi acest lucru decat optimizand jocul, setari corecte fara moduri si patch-uri pentru fps etc... Si chiar ai pc bun poti sa ai lag, conteaza si cum intretii un pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edward NissaN Posted April 10, 2013 Author Share Posted April 10, 2013 Eu nu am pach-uri pe joc...sa vedem ce mai zic si altii Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Max Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Eu nu am pach-uri pe joc...sa vedem ce mai zic si altii Ieri dimineata cand a dat Andrew rob, erau 4 iar la rob point il vedeam pe Andrew ca alearga spre el pentru a lua banii, probabil i-a luat, dupa cateva secunde vin si ceilalti pe jos, nu am avut desync, eram cu infernalguess, mnq . Nu am facut SS, am zis ca poate au dat fail, dar n-au dat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edward NissaN Posted April 11, 2013 Author Share Posted April 11, 2013 Stiu asa am crezut si eu ca este fail si m-am trezit cu banii si singur in fata banci din LV ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Desync. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.