Giuliano Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Signature of the week numer: 35 Tema / Resurse: Resurse personale Dimensiuni: Minim 300x100, maxim 470x250, se accepta si semnaturi verticale Regulament: CLICK AICI Durata: Pana pe 19-04-2013, ora 22:00 Alte precizari: Lucrarea trebuie sa contina obligatoriu textul "SOTW #35", urmat de numele comunitatii "B-Zone/B-zone Community/BZ"./ Castigatorul va primi 2€ pe clienti.b-zone.ro. Participantii imi vor trimite PM cu lucrarile lor, insotite obligatoriu de fisierul .psd Subiectul PM-ului sa se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted April 19, 2013 Author Share Posted April 19, 2013 1. 2. 3. 4. Aveti timp sa votati pana duminica, ora 22:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 4. Tema e cu resurse personale , adica o textura spre exemplu facuta de la 0 de voi, bine acum nu stiu daca este sau nu ceva personal in lucrarile voastre ptk nu am de unde sa stiu asta dar in fine , si tema e aleasa cam aiurea ( no ofence Giuliano ) Vot clar 4 pentru ca se observa diferenta intre primele 3 lucrari care se pare ca sunt din ce in ce mai proaste ( de la 1 la 3 ) daca ati observat iar aceasta lucrare e o diferenta mult prea mare intre 3 si 4. Textul nu e pozitionat calumea dar restul efectelor sunt un + la aceasta lucrare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted April 22, 2013 Author Share Posted April 22, 2013 Castigatorul SOTW #35 este Geoo. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts