Jump to content

Cloudy With a Chance of Meatballs (2009)

lex
 Share

Recommended Posts

Regia
Phil Lord, Chris Miller

Cu
Anna Faris, Bill Hader

Gen
Animatie, Familie

Durata
90 minute

Tip Ecran
3D

Premiera in Romania
27.11.2009

84cloudy_with_a_chance_o.jpg

Micul oras Chewandswallow (adica Mestecasiinghite) seamana cu o multime de orasele la fel de mici, cu o singura mare diferenta: aici nu ninge niciodata cu zapada si nici nu ploua cu apa. De trei ori pe zi, dimineata, la pranz si seara, ploua cu supa si suc, iar de nins ninge cu piure de cartofi. Si cand bate vantul nu-i deloc de mirare ca acesta sa poarte o furtuna de hamburgeri. Locuitorii orasului au astfel o viata imbelsugata, numai ca totul se schimba cand portiile care pica din cer sunt tot mai mari, amenintand sa inunde orasul. Ceva trebuie facut, si repede!

Faza este ca a aparut ... check filelist ... se vede binisor dar e teroare la categoria sunet, traducere n-ai sa gasesti.

M-am uitat la el, un mic review sa zicem. Este foarte captivant, un film gen Rattatoulie sau cum se scria, doar ca nu se compara cu Rattatouile, ala e unic. Daca vrei sa vezi filmul, trebuie sa-ti iei ceva de mancare.

Faza este ca a aparut ... check filelist ... se vede binisor dar e teroare la categoria sunet, traducere n-ai sa gasesti.

M-am uitat la el, un mic review sa zicem. Este foarte captivant, un film gen Rattatoulie sau cum se scria, doar ca nu se compara cu Rattatouile, ala e unic. Daca vrei sa vezi filmul, trebuie sa-ti iei ceva de mancare.

Mersi Pentru Sfat =)) !

On : Pare frumos am sa il iau :) !

Finalul e tare, se termina cu un mega BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM si il salveaza o inventie TOTAL NEFOLOSITOARE la care s-a gandit mai devreme aia-l salveaza (niste ciori). Sper sa apara DVDRIP !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.