CBN doNNNetzZ Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maurice Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Pe o tema intunecata se vede ca nu ai decupat cum trebuie, iar animatia in sine este cam simpla, de incurajare iti dau un +1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ocaust Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Nice,dar cam simplu +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted April 20, 2013 Author Share Posted April 20, 2013 Va multumesc, momentan lucrez la altul. Astept si alte pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS HOUSTON Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Fa-l cumva animat sa se miste mereu, nu doar odata. Frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Animația nu este decât odată.E destul de bine, dar se vede că nu ai decupat cum trebuie.Dacă e prima creeație atunci e ok, mai înveți tu pe viitor. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Se vede pixelată, dacă nu mă înșel. Mai multă muncă data viitoare și va ieși ceva mult mai bun. Felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted April 20, 2013 Author Share Posted April 20, 2013 Tin sa va anunt ca am muncit foarte mult la efectul acela 3D al textului si a border-ului. Da, Compaq, este prima mea creatie 3D + animatie. Incerc sa fac alta mai complexa si mai buna, multumesc. Astept si alte pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLegolas Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Nu este cine stie , dar oricum eu nu o puteam face , bravo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conner Q Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Arata ok, dar nu este decupata cum trebuie, iar scrisul este cam simplu. Oricum, felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted April 20, 2013 Author Share Posted April 20, 2013 (edited) Facati-le voi daca ziceti ca sunt simple, nu in programe de creat text 3D imediat ci PS. Edited April 20, 2013 by Deey Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e v i a t h a n Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Frumos gif.Felicitari Deey! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted April 21, 2013 Author Share Posted April 21, 2013 Multumesc, astept pareri mai departe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bradleyyz Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Ti-a iesit binisor, desi apare doar o singura data. Oricum, daca este prima ta creatie de acest gen, e buna. Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted April 21, 2013 Author Share Posted April 21, 2013 Am aflat cum sa nu mai fie asa pixelata. Multumesc. Alte pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xLoveMusicx Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Mai ai de lucrat in animatii 3D,pe viitor te sfatuiesc sa urmezi cat mai multe tutoriale, Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Animația nu este decât odată.E destul de bine, dar se vede că nu ai decupat cum trebuie.Dacă e prima creeație atunci e ok, mai înveți tu pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted April 21, 2013 Author Share Posted April 21, 2013 In animatie, da, este prima mea creatie, lucrez la altul momentan in Cinema 4D, sper sa iasa mai bine. Multumesc. Alte pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeRR Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Destul de frumos , +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4L POPCORN Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Puteai sa-l faci sa se vada de mai multe ori, nu doar odata. Iar acele liniute care il inconjoara nu arata chiar asa de bine. Oricum, a iesit binisor. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Topicurile mai vechi de o (1) saptamana vor fi inchise din cauza vechimii. CLOSED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts