Jump to content

Problema placa video.

Recommended Posts

Nume:Mihay

Ce problema ai?:Nu se vede calumea in jocuri apar probleme cu texturile.

O scurta descriere a situatiei:Pai acum vreo 2 luni am reinstalat windowsul si de atunci a inceput sa faca asa si inaite mai facea dar in timp isi revenea singur insa acum nu stiu ce are,pai in aproape toate jocurile apar distorsionari de textura mai alungita, iesita in afara,lipsa o sa vedeti in SS,am incercat toate driverele posibile si cele mai vechi si cele mai noi si degeaba am reinstalat de vreo 2 ori windowsul,am bagat alt windows tot degeaba....... pls help placa mea video este model NVIDIA GeForce2 GTS/GeForce2 Pro, m-am gandit sa imi cumpar alta placa video dar momentan nu detin fondurile necesare si as prefera sa o rezolv pe asta pana cumpar alta noua.

Screenshot: http://postimg.org/gallery/hjb40la/d945228a/

Alte precizari:Am decis sa postez aici deoarece nu stiu daca este o problema de natura hardware sau de natura software.

PS:Nu imi face asa numai la SAMP la majoritatea jocurilor in afara de CS si alte cateva.

Singurele posibilităţi ar fi , să reinstalezi win , poate este o eroare de la registre , sau să instalezi driverul pe care l-ai primit când ai cumpărat placa .

Altfel , trebuie să schimbi placa video cu una nouă .

Singurele posibilităţi ar fi , să reinstalezi win , poate este o eroare de la registre , sau să instalezi driverul pe care l-ai primit când ai cumpărat placa .

Altfel , trebuie să schimbi placa video cu una nouă .

Windowsul l-am reinstalat de vreo 3 ori, voi mai incerca odata cu alt windows, iar Driverul este bun...... este cel original.

Vezi ca , in Nvidia CPannel sa ai selectat din 3d options > texture - quality pe quality

Ai incercat sa scoti placa , sa o cureti de praf etc , sa o bagi inapoi , sau scoate placa si baga in alt pc , instaleaza driverul placii apoi incearca sa vezi daca la fel face si in acel pc. Daca da , cumpara alta placa sau o duci la un service specializat in reparatii de genul. ( probabil te va falimeta :) )

Daca tii driverele originale sunt degeaba alea....... puneti placa aici si descarcati ultimele drivere...... doar asa o rezolvi rapid si sigur. Nu ai nici o problema cu placa video sa iti mentionez si asta, pentru cei ce ti-au sugerat alta noua.

salut mihay

dezinstaleaza driver-ul video si instaleaza cel mai nou update

inca ceva,calitatea s-ar putea sa difere din cauza ca poate joci pe o rezolutie x16 bit,vezi la rezolutie din joc,cum o ai..adica :

ZZZxZZZx16 sau ZZZxZZZx32,daca pui pe 32 calitatea e mult mai buna

spor

Edited by Radu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.