Jump to content

Bug-rentroom

bogdan2013

Recommended Posts

Nick-ul tau:DMT

Descrierea bugului:Azi am vazut ca daca mor ma duce la aeroport chiar daca am dat /rentroom. dar pana acum nu imi facea asa ceva. Asta a mai patito si un coleg. Nush daca e neaparat un bug sau alceva sa imi dea singut /unrentroom

Screenshot(s): nu am ce poze sa fac

Asigura-te ca ai bani in banca inainte sa dai /rentroom pentru ca tu platesti chiria din acei bani. Odata ce nu mai ai bani suficienti in banca pentru a plati chiria, vei fi dat afara din casa. De asemenea, proprietarul casei te poate da afara cand doreste. Mai exista si comanda "/spawnchange". Daca ai folosit-o, ti-a schimbat punctul de respawn, prin urmare daca se intampla sa mori, te va da la aeroport/hq daca esti intr-o factiune.

Asigura-te ca ai bani in banca inainte sa dai /rentroom pentru ca tu platesti chiria din acei bani. Odata ce nu mai ai bani suficienti in banca pentru a plati chiria, vei fi dat afara din casa. De asemenea, proprietarul casei te poate da afara cand doreste. Mai exista si comanda "/spawnchange". Daca ai folosit-o, ti-a schimbat punctul de respawn, prin urmare daca se intampla sa mori, te va da la aeroport/hq daca esti intr-o factiune.

Cred ca asta e problema nu am bani in banca...:)) Multumesc mult

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.