bogdan2013 Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Nick-ul tau:DMT Descrierea bugului:Azi am vazut ca daca mor ma duce la aeroport chiar daca am dat /rentroom. dar pana acum nu imi facea asa ceva. Asta a mai patito si un coleg. Nush daca e neaparat un bug sau alceva sa imi dea singut /unrentroom Screenshot(s): nu am ce poze sa fac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasta Sarmalutza Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Asigura-te ca ai bani in banca inainte sa dai /rentroom pentru ca tu platesti chiria din acei bani. Odata ce nu mai ai bani suficienti in banca pentru a plati chiria, vei fi dat afara din casa. De asemenea, proprietarul casei te poate da afara cand doreste. Mai exista si comanda "/spawnchange". Daca ai folosit-o, ti-a schimbat punctul de respawn, prin urmare daca se intampla sa mori, te va da la aeroport/hq daca esti intr-o factiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan2013 Posted April 24, 2013 Author Share Posted April 24, 2013 Asigura-te ca ai bani in banca inainte sa dai /rentroom pentru ca tu platesti chiria din acei bani. Odata ce nu mai ai bani suficienti in banca pentru a plati chiria, vei fi dat afara din casa. De asemenea, proprietarul casei te poate da afara cand doreste. Mai exista si comanda "/spawnchange". Daca ai folosit-o, ti-a schimbat punctul de respawn, prin urmare daca se intampla sa mori, te va da la aeroport/hq daca esti intr-o factiune. Cred ca asta e problema nu am bani in banca... Multumesc mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Ți s-a explicat mai sus, nu e bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.