Jump to content

Problema Minecraft.!

b3sTzEr0
 Share

Recommended Posts

Nickname !important]: zEr0[/color]

Informatii !important] despre PC: Leptop(Asus),Am Wirlles(RDS),3 GB, Anti-Virus( Malberties-anti malwere)[/color],2.3 (GHz,800 MHz FSB) 320 GB Video

Poze/Video : http://www.fileshare.ro/e29493927

!important] situatiei: cand Dau pe multyplayer imi SPUNE CEVA DE JAVA, L-am instalat am facut tot ce se poate? Ce sa mai fac=))

* Informatii pc = configuratia calculatorului, antivirus, sistemul de operare, conexiunea la internet etc.

* Completati rubrica "informatii pc" doar in cazul unei probleme tehnice.

Edited by b3sTzEr0

Informatii !important] despre PC: Leptop(Asus),Am Wirlles(RDS),3 GB, Anti-Virus( Malberties-anti malwere)[/color]

!important] situatiei: cand Dau pe multyplayer imi SPUNE CEVA DE JAVA, L-am instalat am facut tot ce se poate? Ce sa mai fac=))

* Informatii pc = configuratia calculatorului, antivirus, sistemul de operare, conexiunea la internet etc.

Mai multe informatii si screnshoot uploadat pe imgur?

Informatii !important] despre PC: Leptop(Asus),Am Wirlles(RDS),3 GB, Anti-Virus( Malberties-anti malwere)[/color],2.3 (GHz,800 MHz FSB) 320 GB Video

Reinstaleazati java la ultima versiune si ia-o de pe site-ul oficial.

Imi apare si mie acea problema deoarece tin si sa-mpp deschis si se creeaza lag, dar pe mine ma baga in joc si imi merge pana se blocheaza de la spam, flood eri etc... Incearca sa iti instalezi de pe saitul oficial java JRE si da in fiecare zi macar o data force update

Edited by SR Stefanutus

Nu este neaparat de la internet , eu sumt in tara nu in afara, problema este de la java

Eroarea "conection reset" apare doar atunci când nu ai internet sau atunci când pică serverul. Acum, serverul merge brici, deci problema e de la el.

Sunt din romania Constanta. am wirlles full (RDS)

Daca iti apare serverul on in lista cu servere incearca sa dai un click pe mc.b-zone.ro si sa dai Join server (pe buton).

P.S: Incearca sa intri de pe IP: 89.33.242.99

Problema este de la conexiunea cu internetul. Eşti din altă ţară?

Nu e de la internet si eu mai am o problema ca asta.

Lasa-mi un id de messenger pe pm si te voi ajuta eu.

Ping(4) Downloasd Speed(20.27), Upload Speed(15.67)

Le ai cam mici pe toate, dar totusi eu zic ca ar trebui sa te poti loga.

Incearca sa iei minecraft original de pe site-ul lor oficial si intra cu play offline. Daca butonul e blocat da-mi ADD pe Skype: erikbraila98

cum cu play offline?

Nu ai cum, nu te lua dupa ce zice Ic3Box. Deci dezinstaleaza toate versiunile de java, intra in start - run - $appdata% si de acolo sterge .minecarft. Ia de aici minecraft http://mc.b-zone.ro/?page_id=68 si dai force update. Inainte sa intri in el dute la Computer, click dreapta - manage - device manager si acolo vezi daca ai instalata placa video ( daca nu o sa iti arate cu un "?" galben ).

Topic closed. Ti s-au dat multe sfaturi, unele s-au si repetat.

Edited by 0Vennom0

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.