Jump to content

69 pier mobs presentation

BoDoSeLLL
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: 69 pier mobs presentation

Gen: Prezentare

Data: 26.04.13

Scurta prezentare: O mini prezentare a gang-ului 69 pier mobs..Ceva dupa mult timp de pauza.

Link:

Selectati HD, da-ti + si like pe YT.

:))

O prezentare ar trebui să aibe ceva acţiune, mai ales că este aceea a unei mafii. Probabil şi lipsa actorilor este un motiv pentru care nu a ieşit bine, dar modul de arme... cel puţin mie nu îmi place. Mult succes pe viitor.

Am zis clar mini prezentare. Daca era sa fac ceva cu actiune, etc, dura mai mult. Am pus doar esentialul. Actori buni nu o sa gasesc prea rapid, nimeni nu se sinchiseste sa ajute fara sa primeasca.

Nu e cine stie ce, insa imi place mult scena in care intoarce Slamvanu' pe aleea aia ingusta. Arata bine rau.

Puteai sa faci ceva mai multa actiune, sa nu te bazezi pe "modelu'" asta standard. Adica prezentare HQ->prezentare job-uri->astia suntem noi. Puteai sa faci un mic scenariu in care sa se vada toate actiunile lor.

@,

melodii*. Introu' e din Dacheeba.

Edited by MrYonutz

Nu e cine stie ce, insa imi place mult scena in care intoarce Slamvanu' pe aleea aia ingusta. Arata bine rau.

Puteai sa faci ceva mai multa actiune, sa nu te bazezi pe "modelu'" asta standard. Adica prezentare HQ->prezentare job-uri->astia suntem noi. Puteai sa faci un mic scenariu in care sa se vada toate actiunile lor.

@,

melodii*. Introu' e din Dacheeba.

You love Dacheeba. Oricum am zis MINI PREZENTARE =)) O sa fac in viitor o poveste mai amanuntita despre gang. Poate saptamana viitoare...

PS: Melodia din film - cautati pe youtube war song 1 day

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.