Jump to content

Ce film ai de gând să vizionezi în viitor? | What movie do you want to see in the future?

Oxi.gen
 Share

Recommended Posts

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Escape Plan
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Da, l-aş recomanda. Am auzit că este foarte reuşit, aştept să apară pe net la o calitate superioară, nu filmat în cinema. Nu am avut ocazia să-l "prind" la cinema..
Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=CI4EjV_x_PQ

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Last Vegas
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Un film cu niste actori de prestigiu, care cu siguranta merita vizionat si recomandat mai departe.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Killing Season
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Da,este un film interesant in care De Niro joaca destul de bine,chiar daca nu la nivelul sau maxim.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi : Salt.
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda ? (părere) : Din cate am auzit, este foarte interesant... il voi vedea cat de curand.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: We're the Millers
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda ? (părere): Am inteles de la prieteni ca este o comedie reusita, l as recomanda.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: "Lupul de pe Wall Street"
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda ? (părere): Din cate am auzit, toata lumea este fascinata de acest film..acum vreau sa vad care este motivul, ori pentru ca joaca Leonardo in el, ori chiar este un film bun !!

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: The Mechanic
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Prea tare, cred ca l-as recomanda
Trailer:

~Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: The Devil’s Violinist (2013)

~Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda ? (părere): Da, am auzit de la niste prieteni ca e foarte bun si trebuie vazut, asa ca am sa-mi fac timp pentru el cat de curand. Dupa ce il vizionez il postez la "prezinta un film" (daca nu este postat deja).

~Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Insidious
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Din cate am auzit este un film foarte frumos, de groază
.

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: The Amazing Spider-Man 2
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Prima parte a fost foarte buna si din cate am inteles de la prieteni si de pe internet aceasta este chiar mai reusita.
Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Wrong turn 5
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Este unul din filmele mele preferate, as prefera sa il am in agenda mea trecut si pe acesta !
Trailer: -

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Continuarea serialului Game of trhones
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Este superb serialul.
Trailer: -

Edited by BluEEE

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: 22 Jump Street
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): La primul film (21 Jump Street) am ras copios si sunt sigur ca nici acesta nu va fi sub asteptari.
Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: The Walking Dead
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Unul dintre cele mai tare seriale, am urmarit pana la Sezonul 4 si m-am oprit deoarece nu gaseam episodul 5 parca si nu avea rost sa sar peste.
Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: The 100
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Am auzit ca este unul din cele mai bune ale anului 2014, am vizionat trailerul si cum de obicei imi plac genurile Science Fiction, ma gandeam sa-l vizionez

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Now you see me, jaful perfect.

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda (părere): 100/100, film genial.

Trailer: Nu merge YouTube...

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Ride or die
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda (părere): Mi l-a recomandat cineva
Trailer: Postez de pe telefon, revin cu edit

Numele filmului : The Conjuring.
Din cate ai auzit despre el, l-ai recomanda ( parere ) : Da, am auzit despre el, am auzit ca este un horror chiar bun. Chiar o sa ma uit in seara asta la el.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.