EuroStar Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Nick-ul tau: EuroStar Descrierea bugului: Ieri seara, cand am intrat in joc aveam 3.000.000$, bani facuti de mine. Astazi dimineata, in urma denominarii am ajuns la suma de 0$. Cum? Imi puteti explica? Si daca e bug, va rog sa imi inapoiati banii. Screenshot(s): http://i.imgur.com/PSP53N5.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edward NissaN Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 nu este bug , a fost updatetul cu denominare , nush ce s-a intamplat cu banii , o sa iti explice Kelton mai bine sa intelegi , nu iti fie frica o sa iti recapeti banii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Nu mi-a arătat nici o dovadă cu suma care ai avut-o înainte de denominare. Ce pot să-ți spun e că în urma denominării n-au cum să-ți dispară banii de pe cont, ci doar ultimele două zerouri din sume. Pe contul tău au existat ieri două logări cu alte IP-uri, și anume: 89.120.52.79 și 86.121.193.168. Ambele IP-uri se regăsesc pe contul cu numele CorneL. Dacă dorești îl poți contacta în joc, în cazul în care nu-l cunoști, și să vezi ce căuta pe contul tău. Noi adminii nu răspundem de conturile sparte, așadar îți sugerez să-ți schimbi parola de la adresa de mail a contului și parola contului însuși. De asemenea verifică să nu ai viruși în calculator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.