Jump to content

Bug Pret Premier

AnDr3uTzZu

Recommended Posts

Nick-ul tau: AnDr3uTzZu

Descrierea bugului:

Am avut un premier inainte de update de ieri. Azi am zis ca ar fi cazul sa il dau la DS bun pana aici. Am dat la DS /butvehicles si am cautat premier un premier nou la DS e 189.000 $ iar am meu cost(a) 350.000 $ daca ii dadeam /sellvehicle primeam 210.000 $ adica mai mult decat e masina un membru din taxi a zis ca a pierdut banii cand a dat /sellvehicle tot cu un premier

Screenshot(s):

Nick-ul tau: AnDr3uTzZu

Descrierea bugului:

Am avut un premier inainte de update de ieri. Azi am zis ca ar fi cazul sa il dau la DS bun pana aici. Am dat la DS /butvehicles si am cautat premier un premier nou la DS e 189.000 $ iar am meu cost(a) 350.000 $ daca ii dadeam /sellvehicle primeam 210.000 $ adica mai mult decat e masina un membru din taxi a zis ca a pierdut banii cand a dat /sellvehicle tot cu un premier

Screenshot(s): http://imgur.com/a/jQoow

Salut.

Pentru a nu se pierde bani în urma ieftinirii vehiculelor s-a decis ca cele cumpărate înainte de update-ul v5.3 să fie vândute la Dealership pentru 60% din vechiul preţ, bineînţeles aplicându-se şi tăierea ultimelor 2 cifre.

Nu e niciun bug.

Dacă nu știți ceva puteți oricând întreba adminii pe /report pentru a vă lămuri, doar că voi nu aveți răbdare și vă înghesuiți repede la Dealership de parcă ar dispărea mașinile de acolo...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.