AnDr3uTzZu Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Nick-ul tau: AnDr3uTzZu Descrierea bugului: Am avut un premier inainte de update de ieri. Azi am zis ca ar fi cazul sa il dau la DS bun pana aici. Am dat la DS /butvehicles si am cautat premier un premier nou la DS e 189.000 $ iar am meu cost(a) 350.000 $ daca ii dadeam /sellvehicle primeam 210.000 $ adica mai mult decat e masina un membru din taxi a zis ca a pierdut banii cand a dat /sellvehicle tot cu un premier Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Nick-ul tau: AnDr3uTzZu Descrierea bugului: Am avut un premier inainte de update de ieri. Azi am zis ca ar fi cazul sa il dau la DS bun pana aici. Am dat la DS /butvehicles si am cautat premier un premier nou la DS e 189.000 $ iar am meu cost(a) 350.000 $ daca ii dadeam /sellvehicle primeam 210.000 $ adica mai mult decat e masina un membru din taxi a zis ca a pierdut banii cand a dat /sellvehicle tot cu un premier Screenshot(s): http://imgur.com/a/jQoow Salut. Pentru a nu se pierde bani în urma ieftinirii vehiculelor s-a decis ca cele cumpărate înainte de update-ul v5.3 să fie vândute la Dealership pentru 60% din vechiul preţ, bineînţeles aplicându-se şi tăierea ultimelor 2 cifre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN9 Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 Puteati totusi sa anuntati asta , mi-am luat o teapa de minim 30k... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 Nu e niciun bug. Dacă nu știți ceva puteți oricând întreba adminii pe /report pentru a vă lămuri, doar că voi nu aveți răbdare și vă înghesuiți repede la Dealership de parcă ar dispărea mașinile de acolo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.