Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, eu is la ora de TIC :))

Neatzza eu sunt la scola ne vedem mai tarziu in game :))

Neata, acm m-am trezit si eu ... ma duc sa mananc si plec la liceu

Hai ca plec si eu, ne vedem azi la warruri:* sper sa luam tot ls :X

Neata >:D<<'> Scoala scoala :))=)) eu plec la 11 :- Like a boss

Mty mai faci si tu scoala?.... - BUna dimineata, acum m-am trezit si eu, scriu tema si plec la scoala. Ne vedem la 20:00, bafta la war!

Bafta la scoala :D Eu n`am teme pentru azi ... dar in schimb ies la 18 :- deci ne vedem pe la 18:30 la war

Wb bine fac eu :)) azi sunt liber am putin de facut curat dupa intru in game :X:)) maine sunt la poarta nu fac ore =nu fac azi teme :))=))

• Nick: Alexutzu222

• Level: 36

• Rank: 1

• Vechime: 2 zile.

• De ce doresti sa pleci din Paterno family?: Nu sunt potrivit pentru aceasta mafie.

• Care este parerea ta despre Paterno family dupa timpul petrecut aici?: Nu comentez.

• Sunt de acord ca voi sta civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca nu am fost membru Paterno family pentru minim doua saptamani: Da.

• Alte precizari: -

• Nick: qazdawn

• Level: 30

• Vechime: 2 zile.

• De ce doresti sa pleci din Paterno family?: Nu doresc sa fac parte dintr-o asemenea familie.

• Care este parerea ta despre Paterno family dupa timpul petrecut aici?: Dezastruoasa.

• Sunt de acord ca voi sta civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca nu am fost membru Paterno family pentru minim doua saptamani: Da.

• Alte precizari: Lipsa de organizare si limbajul membrilor din factiune reprezinta unele dintre motivele plecarii mele.

• Nick: PiCi

• Level: 69

• Vechime: 1 zii

• De ce doresti sa pleci din Paterno family?: Nu se merita sa fii condus de un lider ca Rizea.

• Care este parerea ta despre Paterno family dupa timpul petrecut aici?: No comment.

• Alte precizari: -

Nick: YoshiJiro

Level: 24

Rank: 2

Vechime: 20 de zile

De ce doresti sa pleci din Paterno family?: Nu se mai poate....

Care este parerea ta despre Paterno family dupa timpul petrecut aici?: Una oarecum buna..

Sunt de acord ca voi sta civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca nu am fost membru Paterno family pentru minim doua saptamani: Da

Alte precizari: Multumesc rizEa, poate o sa mai revin dar cand vei calma situatia.....

Saracu' RiZea =))))

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bIafNBq8TrM / http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZjTI3fbuTaw

Pentru a avea o astfel de ţintă, ai nevoie de următoarele "calităţi":

- O ţintă bună.

- O încheietură bună pentru mişcarea rapidă a mouse-ului.

- O genialitate incurabilă.

- Un mare bulan.

- O gândire logică, pentru a calcula viteza mişcării adversarului, traiectoria glonţului, pentru a-ti gândi foarte bine următoare mişcare / viteza gândirii şi punerea în aplicare, şi pentru a îţi da seama care va fi următorul lui pas.

Am ieşit, noapte bună!

Noapte buna celor care au iesit.

Xander ce pot sa zic, decat ca: vreau si eu hud.txt si modurile de arma.Le-am avut si eu in trecut dar nu le mai gasesc :((.

M-am gandit sa mai postez si eu pe aici.Doar sunt un mandru membru Stracci family