zEk0 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 E bun ban 1 zi ... doamne ce repede sar cu postu si am dat si /sms ca imi cer scuze.. si cand colo avea /turn off Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 E bun ban 1 zi ... doamne ce repede sar cu postu si am dat si /sms ca imi cer scuze.. si cand colo avea /turn off De ce ai luat ban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Comportament non rp si acum mai am o plangere Cica kamikaze .. vreau sa decolez se baga in fata mea ma socate din heli imi opreste motorul cand sa decolez se bate cu elicea de mine si explodam amandoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Comportament non rp si acum mai am o plangere Cica kamikaze .. vreau sa decolez se baga in fata mea ma socate din heli imi opreste motorul cand sa decolez se bate cu elicea de mine si explodam amandoi Cine te pune să faci mats cu heli? Fi şi tu mai atent...nu mă face să cred că eşti mai nab ca blondu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Cine te pune să faci mats cu heli? Fi şi tu mai atent...nu mă face să cred că eşti mai nab ca blondu . Ba, nu era cu intentie asta ma enerveaza ca sunt posthunteri el a fos de vina nu eu .. cu maya da am fost eu vinovat dar aici el e de vina Si tot el face post.. Parca vad iara ban =/uninvite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kha Zix Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=tXO2QtjixaM ,ah le,le,le,le ce le place la stracci mei.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Ba, nu era cu intentie asta ma enerveaza ca sunt posthunteri el a fos de vina nu eu .. cu maya da am fost eu vinovat dar aici el e de vina Si tot el face post.. Parca vad iara ban =/uninvite N-are de ce să-ţi dea uninvite pentru aşa ceva, faci cerere inactivitate dacă iei ban mai mult de 3 zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 N-are de ce să-ţi dea uninvite pentru aşa ceva, faci cerere inactivitate dacă iei ban mai mult de 3 zile. Doar luni am 14 zile in factiune.. sper sa nu iau si pt kamikaze nu se face plangere la factiune? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Doar luni am 14 zile in factiune.. sper sa nu iau si pt kamikaze nu se face plangere la factiune? Nu...se face la complaints. Nu iei mai mult de 3 zile, stai chill, mai iei maxim încă o zi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 E deajuns Mor inca 1 zi pe tusa Ce oameni ... Asta e.. ne auzim mai tarziu merg pe afara pa:* Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 E deajuns Mor inca 1 zi pe tusa Ce oameni ... Asta e.. ne auzim mai tarziu merg pe afara pa:* Have fun...eu nu pot ieşii că-s răcit cobză . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Have fun...eu nu pot ieşii că-s răcit cobză . Mnoh ti bine.. eu ies ca nu am ce face daca nu merge b-zone pe alte servere nu joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Mnoh ti bine.. eu ies ca nu am ce face daca nu merge b-zone pe alte servere nu joc Ai ban 4 zile...fă cerere inactivitate . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreyCiubotariu Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Speedy te astept pe joc, sa iti dau ceva, doar e ziua ta:*! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Speedy te astept pe joc, sa iti dau ceva, doar e ziua ta:*! Nu vreau cucu . Abia aştept să meargă mama la cumpărături să-mi cumpere ceai că nu mai am şi mă doare-n gât rău ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreyCiubotariu Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Nu vreau cucu . Abia aştept să meargă mama la cumpărături să-mi cumpere ceai că nu mai am şi mă doare-n gât rău ........ Nu vreau cucu . Abia aştept să meargă mama la cumpărături să-mi cumpere ceai că nu mai am şi mă doare-n gât rău ........ Iti dau niste $.$$$.$$$ $ nu ii vrei?.... eu acum stau in jail Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Iti dau niste $.$$$.$$$ $ nu ii vrei?.... eu acum stau in jail Da băi, ce om . De la nasu' mare Andrei fără număăăăr . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreyCiubotariu Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Gata sedinta, un discurs foarte bun facut de Paul. Se pare ca saptamana viitoare va fii una grea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Gata sedinta, un discurs foarte bun facut de Paul. Se pare ca saptamana viitoare va fii una grea... Da...am lăcrimat..de la răceală. Sper ca săptămâna viitoare să cucerim LV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreyCiubotariu Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Da...am lăcrimat..de la răceală. Sper ca săptămâna viitoare să cucerim LV. Da...am lăcrimat..de la răceală. Sper ca săptămâna viitoare să cucerim LV. Da si eu sper ca saptamana viitoare sa iau un best... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Da si eu sper ca saptamana viitoare sa iau un best... Tu ai luat 2...am 3 săptămâni în Stracci şi niciun best...n-am loc de NewLife / Zer01 şi Aimeer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATRiOT Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Cea mai rapida sedinta la care am participat. P.s: Am postat 2 mini-semnaturi la suveniruri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AiMEER Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Salut ce faceti? Ne vedem in game pt 4 zile Mnezooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 ! O ştiu...tot respectul . Ce mai faceţi băieţi? Cum merge treaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts