Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Toti arms dealer e foarte bine, asta ne ridica iar in sus. Avem mereu arme cand avem nevoie ceea ce ne ofera un avantaj. Mecanici? Nu facem targuri si abuzuri nu avem voie sa facem pe timp de war. Asasini? Poate avem nevoie, dar zicea paul ca ne grupam toti in zilele dintre waruri si mergem dupa blacklist. Importanti ar fi lawyerii cand vin copii, cam atat.

Deci acuma sa nu ma injurati, dar va mirati de ce pierdem la warurile cu barzini, va duceti in ei sa muriti in loc sa omorati.

Cand ma uit la video-ul asta imi aduce aminte de Virtua Cop 2 sau Prepelix.

PS: Asta e cel mai penibil video din care noi, factiunea Stracci, facem parte.

Omg ... De asta pierdem noi ... :| Asa ne omorea de parca era cu minigun xD

=))) n-am vazut asa ceva, PauL striga mereu pe chat sa ne ferim sa nu intram in ei si uite ce fac ei in video :O ! Eu am observat ca noi cand avem war-uri ne concentram foarte foarte bine la primul war, cum a fost primul de ieri cu barzini : nu intram in ei, ascultam de PauL tot ce ne spunea el si am pierdut la diferenta de 0.2, noroc mare pentru barzini. Dar dupa al 2-lea war deja incepe marea OIALA, fiecare face ce il taie capu' si dupaia "moama am pierdut iar". Edited by The Stracci Family Cranky

=))) n-am vazut asa ceva, PauL striga mereu pe chat sa ne ferim sa nu intram in ei si uite ce fac ei in video :O ! Eu am observat ca noi cand avem war-uri ne concentram foarte foarte bine la primul war, cum a fost primul de ieri cu barzini : nu intram in ei, ascultam de PauL tot ce ne spunea el si am pierdut la diferenta de 0.2, noroc mare pentru barzini. Dar dupa al 2-lea war deja incepe marea OIALA, fiecare face ce il taie capu' si dupaia "moama am pierdut iar".

Daca te uiti atent in video-ul ala PauL. a fost unul din cei ce-au murit in cateva secunde...s-a aruncat in ei.

Daca te uiti atent in video-ul ala PauL. a fost unul din cei ce-au murit in cateva secunde...s-a aruncat in ei.

Da, pai cum spuneam.. de la al 2-lea war incolo ne cam pierdem toti din concentrare si...

Doamne, ati inceput sa va certati acum pe cine ia worst si cine nu asculta?

PauL e lider, face ce vrea, cand vrea, cum vrea. Nu mi se pare normal ca un membru de rank 1 sa se traga de sireturi cu un lider. Se pare ca v-ati uitat gradele.

Inloc sa fiti uniti si sa va incurajati tot timpu, voi va certati ca am pierdut din cauza celui care a luat worst.

Doamne, ati inceput sa va certati acum pe cine ia worst si cine nu asculta?

PauL e lider, face ce vrea, cand vrea, cum vrea. Nu mi se pare normal ca un membru de rank 1 sa se traga de sireturi cu un lider. Se pare ca v-ati uitat gradele.

Inloc sa fiti uniti si sa va incurajati tot timpu, voi va certati ca am pierdut din cauza celui care a luat worst.

Sa sti ca, chiar daca vede asta PauL. tot nu-ti da rank up :D.

Nu si-a uitat nimeni gradele doar ca, ar trebuii sa fie un exemplu demn de urmat.

Sa sti ca, chiar daca vede asta PauL. tot nu-ti da rank up :D.

Nu si-a uitat nimeni gradele doar ca, ar trebuii sa fie un exemplu demn de urmat.

Nu urmaresc rank up, o sa iau cand o sa considere PauL.

Pai si nu sunt exemple de urmat in mafie? Doar eu stiu 1... patriot :))

Nu urmaresc rank up, o sa iau cand o sa considere PauL.

Pai si nu sunt exemple de urmat in mafie? Doar eu stiu 1... patriot :))

Da...sa presupunem ca spui adevarul (desii nu cred asta), vrei rank up...si eu as vrea in locul tau.

Maine fac o luna si o saptamana in Stracci, ce frumos.

Omg ... De asta pierdem noi ... :| Asa ne omorea de parca era cu minigun xD

=))) n-am vazut asa ceva, PauL striga mereu pe chat sa ne ferim sa nu intram in ei si uite ce fac ei in video :O ! Eu am observat ca noi cand avem war-uri ne concentram foarte foarte bine la primul war, cum a fost primul de ieri cu barzini : nu intram in ei, ascultam de PauL tot ce ne spunea el si am pierdut la diferenta de 0.2, noroc mare pentru barzini. Dar dupa al 2-lea war deja incepe marea OIALA, fiecare face ce il taie capu' si dupaia "moama am pierdut iar".

Daca nu stiati garaju ala se vede deschis doar dupa ce intrii in ei, din afara nu se vede nimic dar intrii imediat in el, e ciudat deaia a omorat cati a omorat ...

Daca nu stiati garaju ala se vede deschis doar dupa ce intrii in ei, din afara nu se vede nimic dar intrii imediat in el, e ciudat deaia a omorat cati a omorat ...

Multumim Sherlock pentru c-ai elucidat misterul.

Bai ce se intampla de nu mai intri-n joc? Ti-am simtit lipsa ieri la war-uri (glumesc).

O sa intru acum ca ma duc la varmiu ....

Mi sa ars nush ce de la unitate si cica o face pana vineri, dar maine o sa-mi spuna .... pana poimarti. Normal ca mi se simta lipsa la war .... la cate best-uri luam ;))

O sa intru acum ca ma duc la varmiu ....

Mi sa ars nush ce de la unitate si cica o face pana vineri, dar maine o sa-mi spuna .... pana poimarti. Normal ca mi se simta lipsa la war .... la cate best-uri luam ;))

Fara tine a fost atata liniste, calm, inspiratie si pofta de joc.

Multumim mTy. c-ai lipsit..

=))

Noapte buna tineri mafioti :))))))

A fost ghinion la Steaua si a mai fost prostie din partea lu' Reghe ... nu inteleg dc nu a jucat cu Tatu de la inceput.

Pleaca ma cu Tatu' al tau.

Adi Popa a facut tot meciul Stelei, el si cu Râpă pe dreapta.

Chipciu si Chiriches ne-au mancat meciul.

Netza Stracci,eu sunt singurul ce nu s-a uitat la echipele romanesti aseara? :))

Zenit-Liverpool,Sparta-Chelsea si Tottenham-Lyon au fos meciuri mai faine :))

Ne vedem pe la 17:00 :)

Edited by CLOD