Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am sa va rog sa nu mai faceti posturi de 1-2 cuvinte pentru ca astea se numesc posturi inutile si sunt sanctionate cu warn-up.

Daca mai vad posturi inutile va sanctionezi cu warn-up si inchid topicul

Salutare, de astazi sunt noul vostru coleg in Green Street Bloods, sper sa facem treaba buna, deja am prieteni buni p-aici :)

Welcome :) ! Sper ca te vei adapta repede. Ce mai faceti :) ? Eu deabia astept warurile de maine :D

Salutare, ce mai faceti? Acum am ajuns si eu acasa de o ora. Am gasit 2 site-uri care cica ofera jocuri free in schimbul unor click-uri. Chiar daca pare destul de prostesc, vreau sa incerc :)) .

http://freesteamgift...x.php?id=367769

http://freesteamkeys....com/?id=403813

Uite ce sa facem ... ne jucam si noi. Nu iti pune mari sperante in acele linkuri.. majoritatea de acest gen sunt fakuri :D

Salutare, de astazi sunt noul vostru coleg in Green Street Bloods, sper sa facem treaba buna, deja am prieteni buni p-aici :)

Welcome Bine Ai venit sper sa te acomodezi repede si sa te simti in largul tau !

Ar fii bine sa fiti si voi cat mai multi prezenti la waruri sa ne revenim si noi putin chiar asa nu puteti sa va treziti la ora aia :)) ! Numai luati jocuri de pe orice Site-uri pot avea virusi exista uttorent - filelist ... !

Neatza colegii sper sa castigam si noi astazi niste terotorii.

Neatza baieti, ce faceti ?

Sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem !

Ne vedem in game .

welcome, o sa iti facem viata un calvar

Uite ce sa facem ... ne jucam si noi. Nu iti pune mari sperante in acele linkuri.. majoritatea de acest gen sunt fakuri :D

Welcome Bine Ai venit sper sa te acomodezi repede si sa te simti in largul tau !

Ar fii bine sa fiti si voi cat mai multi prezenti la waruri sa ne revenim si noi putin chiar asa nu puteti sa va treziti la ora aia :)) ! Numai luati jocuri de pe orice Site-uri pot avea virusi exista uttorent - filelist ... !

acele pagini pot fi scamuri, introduci datele contului si iti schimba automat parola, am patit-o

Salut. Sunt noul membru . Sper sa ne intelegem cat mai bine .

welcome si tie