Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bine fratilor, bine v-am gasit si Bun venit celor noi, batem tot ce prindem sper sa ascultam in continuare de alex, alex sa fie la fel ca pana acum, si o sa ne revenit asa din prima nu treptat >>> Am dreptate? Am dreptate? Vreau ca sa fim cei mai uniti membri si sa nu ne desparta certurile si toate micile conflicte care apar pe parcurs ... Am fost, Suntem si vom fi o familie si o putere mare in Sa:Mp. Va pup, papa

Felicitari pentru warurile de astazi sper sa o tinem tot asa !

Nu prea am fost asa bun la waruri pentru ca e prima zi in ls si na. nu prea cunosc zonele dar le invat pana la urma.

Cred ca nu poate nega nimeni faptul ca factiunea se schimba si ca progreseaza radical, felicitari tuturor pentru ziua de azi.

Trebuie sa recunosc, insa, ca nu am vazut zone mai urate decat cele din LS... imi e dor de LV...

inseamna ca nu stii cum e in SF, toti pe cladiri, ti se acreste urgent

in afara de zona de la verdant care nu inteleg cum am putut-o pierde, a fost ok, felicitari colegii.

@@TRATEC, termina, ma, esti infantil. Toata ziua ai tipat si ai plans pe teamspeak ca nu prindeai nimic, la final ai prins si tu jucatori cu 1 hp pe care sa-i omori si cantai ca un descreierat. Tu esti sef? Ia best la FIECARE war sau macar apropie-te, ca mine, si atunci vei fi sef.

@, iar voi, mai ales tu si trestiii, incetati si nu mai enervati lumea, ca ne-o luam in cap din nou, si si-o ia si alexbz. Stati cuminti si nu mai luati tot la misto.

Felicitati-va, ok, dar nu mai "rupeti mafiile" la discutii. Atrageti atentia adminilor de level mare si patim ca Tsar. Stati in bancile voastre, cum stau si altii.