Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

Dar inca nu a ajuns la nivelul asta :))

Yoshi vad ca iti uiti gradele, gata cu fitele :))=)))

Poate pentru tine rekill era nevoie doar odata sa se scrie, dar sunt altii care trebuie lsa le scrii de 100 de ori sa intelegea ceva.....

Pai trebuie sa le scrii de 100 de ori ca ei nu prea se uita pe chat, si cand faci SPAM pe [/f] iti sare in ochi :))

@Rekill ai fost demis din clanul SPAM. Bafta mai departe :))

Edited by TLG FearLLeSS

@,

Vad ca s-au pus Vtb cu posturile pe noi, eu le zic sa nu ma supere ca in doua saptamani mai las 10 in factiune. Sa nu mai spun ca vine si ma taie cu heli chiar cel mai important om al lor. Am zis sa nu fac post pentru ca ii dominam clar si nu prea ar avea rost dar deja ei filmeaza tot ce prind. Ii aranjez eu azi.

Don't you worry, spam leader is here!!

Eu am poze cu 3 vtb de acu o saptamana cand trag in mine si in asasin din afara zonei. Daca mai continua cu posturile ii articulez.

Edited by SQ MIonut

@,

Rau cand vezi paiul din ochiul altuia si nu vezi barna din ochiul tau.

Nu mai tin cont de prieteni de azi inainte, post la tot ce prind ca nici pe mine nu ma iarta nimenea. Deja m-am enervat ma bag la somn pana la war-uri.

@SQ MIonut, Rau cand vezi paiul din ochiul altuia si nu vezi barna din ochiul tau. Nu mai tin cont de prieteni de azi inainte, post la tot ce prind ca nici pe mine nu ma iarta nimenea. Deja m-am enervat ma bag la somn pana la war-uri.
Am trecut cu vederea toate abuzurile pe care le fac uneori cei din vtb pentru ca na, stiu cum este sa astepti 2 saptamani pentru rank up dar cand vad ca Hunter face post pentru un lucru care mi se pare mie aberant atata timp cat eu n-am facut posturi niciodata la vreun vtb in astea 9 luni, am incercat sa fiu prieten cu toti si sa nu existe aceasta rivalitate dar vad ca ei nu se lasa si eu unul pe cati am iertat nu am crezut vreo data ca mi se va intampla asa ceva. Unu la mana daca iau FW nu ma afecteaza cu nimic in GSB iar 2 nu am ce rank up sa mai iau asa ca acel post este unul inutil, daca nu ma insel si el era langa perete si cand a venit s-a dat mai pe mijloc dar norocul vostru ca am PC slab si nu pot sta pe mai multe lucruri simultan. Va salut si totsi incercati sa nu va mai suparati, ati avut si voi ocazia sa luati Ls-ul, acum ne-a venit si noua randul :*

Am trecut cu vederea toate abuzurile pe care le fac uneori cei din vtb pentru ca na, stiu cum este sa astepti 2 saptamani pentru rank up dar cand vad ca Hunter face post pentru un lucru care mi se pare mie aberant atata timp cat eu n-am facut posturi niciodata la vreun vtb in astea 9 luni, am incercat sa fiu prieten cu toti si sa nu existe aceasta rivalitate dar vad ca ei nu se lasa si eu unul pe cati am iertat nu am crezut vreo data ca mi se va intampla asa ceva. Unu la mana daca iau FW nu ma afecteaza cu nimic in GSB iar 2 nu am ce rank up sa mai iau asa ca acel post este unul inutil, daca nu ma insel si el era langa perete si cand a venit s-a dat mai pe mijloc dar norocul vostru ca am PC slab si nu pot sta pe mai multe lucruri simultan. Va salut si totsi incercati sa nu va mai suparati, ati avut si voi ocazia sa luati Ls-ul, acum ne-a venit si noua randul :*

Noi ii tinem in HQ si luam teritorii, ei raman cu posturile :) Daca nu pot sa ne bata, macar sa ne bata la posturi.

Si-a facut si saracu asta mafie de codati sa poata lua si el niste turfuri vai de mama lor :-J,nici nu intri bine pe turf si esti mort din 2 gloante,numai tragati de elita peste noapte,sper sa moara in chinuri toti "talentatii".Eu o sa fiu demis ca am injurat niste nimicuri din Verdant deci va urez bafta,o sa aveti nevoie,SALPA!

@@H U N T E R,

Hai ba te rog frumos nu te supara =)) chiar ma crezi pe mine in stare sa postez la reclamatii Vtb? Daca nu stateam 1 an si cateva luni acolo poate faceam...nu ma ajuta cu nimic pe mine ca ia membri tai un fw. Se mai intampla sa-ti fuga pamantul de sub picioare si sa iesi in afara turf-ului dar eu nu fac Post ^:)^^'> ;):* . Bafta, sper sa nu ne lasati sa luam LS curand. ;)

@H U N T E R, Hai ba te rog frumos nu te supara chiar ma crezi pe mine in stare sa postez la reclamatii Vtb? Daca nu stateam 1 an si cateva luni acolo poate faceam...nu ma ajuta cu nimic pe mine ca ia membri tai un fw. Se mai intampla sa-ti fuga pamantul de sub picioare si sa iesi in afara turf-ului dar eu nu fac Post . Bafta, sper sa nu ne lasati sa luam LS curand.
SAL 9 luni in gangul GreenStreetBloods a venit cu o surpriza din partea ....( nu stiu cum sa le zic) lor, stiti voi , pare rau ca n-am pastrat dovezile, cum va mai ziceam " NU FAC POSTURI BA, FAC DOAR DOVEZI SI ATUNCI CAND OAMENI VOR SA MA LINSEZE, RECLAME,JIGNEASCA, INSULTE, EU LA RANDUL MEU SA LE DAU PESTE NAS SI SA LE ARAT CA EI SUNT CEI CARE SE FAC DE RAS,SUNT NESIMTITI,NU AU PIC DE RUSINE, BA UITE-TE CA ATUNCI TE-AI BUCURAT CA NU TI-AM FACUT POST, AI SCAPAT SI ACUM VREI SA IMI SAPI GROAPA MIE? JALNIC, prea urat din partea lui, am crezut ca e om bun dar vad ca te face pe la spate ;)

VOR SA MA LINSEZE,

Te lasa in pungi de plastic la marginea orasului intr-un sant.

@, nu conteaza verdant, ma. Lasa-i si pe ei sa miste ceva. Singurul lucru important e sa scapam odata pentru totdeauna de avispa din ls, si de acolo totul o sa decurga de la sine :)

@, 2 stele salms

#acuma chiar nb. Weekend frumos la baetii grei.

Noapte Buna

Frumos bajetii, am observat ca astia din Vietnamese Boys sunt din ce in ce mai darnici baa, ieri am primit un FW de la iei de martisor de 1 martie, acum am primit si 1 warning de la ei pentru 8 martie, sa stiti ca nu trebuia sa faceti atat efort pentru cadourile astea.

Lasa evo, ca vine pastele, da pana atunci iei fw clear, nu te panica

Mi-au dat acum ba 2 cadouri ca m-au uitat de Craciun, a zis acum sa fie mai generosi cu mine, toate trec. " Iarta dar nu uita ..."

Edited by GSB Evolution VIP