Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Rank 4+ maine la 9 trezirea pentru atac !,atacul de pe RPG inca nu s-a schimbat deci a ramas acelasi 9-12,maine vreau sa ma distrez asa ca da-ti atac :)).

Noapte buna.

Si fara atac ne putem distra, asa a fost mereu, pierdem dar ne distram.

La multi ani Blade, sa ai parte de tot ce iti doresti te pwp :*:* :*:*

noreportpls

Ai report, numai esti membru in aceasta factiune, deci nu ai dreptul sa postezi aici, bafta.

Edited by R0LLs

Baaaaa da-ti atac pe alea 2 turfuri de la vtb adormitii maicii domnului.

Avem doar 2 defend, poate da cineva un atac.Dar cu sau fara atac ne distram nu?

Va distrati voi ca eu nu vin,eu ma distrez doar la atacuri :),dar cu asa membri incompetenti si nepasatori n-ai ce sa le ceri frate,le pasa 0,00% de mafia asta.

E naspa ca nu avem atac, asa tre sa stam sa aparam, daca nu o sa avem membri ca pana acuma pierdem mai mult ca sigur.Ne distram si cand pierdem nu?

@@TRATEC, A fost pus cu o saptamana mai devreme, deoarece cei din Rep. Moldova au inceput scoala pe 1 septembrie si ca sa nu fie suparare la cererea lor am facut schimbarea mai devreme cu o saptamana.

@@AIM NewLife, Bai newlife, daca esti rank 3 intr-un gang esti o parte importanta a factiunii, de cand sunt in GSB doar te-ai plans, trebuie sa vi la war si cu asta basta, e de ajuns sa fie unul ca tine, ca restul "OILOR sa vina dupa tine". Prin urmare cu 1 singur attack si 2 defend tot trebuie sa vi, vrei sa nu vi pui demisia si aia e.... Accepta situatia si hai la war.

Sper sa recuperam teritorile pierdute saptamana trecuta, din cate am inteles s-a facut update la sistem anti-cheat:>.

@, Prietene sunt 10 rank 4+,ZECE,din care unul nu s-a trezit sa dea un amarat de atac,pai atunci eu ca rank 3 de ce sa-mi bat capu pentru mafia asta ? crede-ma mi l-am batut destul pana acum ceva timp,dar de cateva saptamani incoace mi-am dat seama ca nu mai are rost sa ma stresez si pe altii sa-i doara-n fund cat despre invoire,altii isi permit sa faca 100 de invoiri eu de ce sa nu-mi permit nu ?

Lasa sa castige VTB/VDT tot ca merita pentru ca lor le pasa,la ei exista sanctiuni,la ei exista atacuri la noi NIMIC.

Edited by AIM NewLife

Sper sa fim si noi macar 20 pe /members azi.

S-ar putea sa fim vreo 15 :))

Acum ca au iesit cativa membri care mai veneau la waruri am ramas doar cu cei inactivi.Doar daca avem noroc sa fim 25+

Edited by R0LLs