Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa stau cat mai mult timp p-aici.

@@uSp, n-am m-am uitat acum bornzew era din vdt? nu e vede ca a schimbat blackthief culoarea de la font..

Nick: uSp
Rank: Supreme Chief
Numele membrului sanctionat: Horvat.; ElMagico; CristiD; .OpTiM.; Krups; Stark.[olteanclan]; BlackZeroOwn; ups.pro
Data sancțiunii: 19.01.2016
Sancțiune: Avertisment Verbal
Motivul sancțiunii: Neprezentare 1/2 waruri
Dovezi*: RPG / Evidenta waruri
Alte precizarI: -

Nick: uSp
Rank: Supreme Chief
Numele membrului sanctionat: Mary@n; Blaskhowitz123; Horvat; Atlas.; Krups; Zync.; PudraMentolata / ; joker65 / Anotimp / NuDx
Data sancțiunii: 19.01.2016
Sancțiune: Amenda 5.000$ / Amenda 10.000$ / Amenda 12.000$ / Amenda 14.000$
Motivul sancțiunii: Scor de -5 la un war / la 2 waruri / la un war si -10 la altul / Scor de -10 la 2 waruri
Dovezi*: RPG / Evidenta waruri
Alte precizarI: -

Edited by Pudraaaaaaa

@@uSp, nu e vina noastra ca pierdem, daca te uiti la scoruri, iti dai seama ca am jucat baschet. Pana si un taximetrist face 1 kill in 2 waruri si nu moare de 11 ori/war. De asemenea, jumatate din voi sunteti plini de arfe si nici nu aveti de ce, ca nu scoateti + nici la un war usor. Ai bagat pe tot prostu' cu motivul ca "macar face secunde". Tari in gura, degeaba pe turf.

P.S: Salut @@AIM Sassori VALOARE ZEW ^_^ !

Buna dimineata dragi colegi.

Astazi, avem o zi grea, o zi plina de war-uri, incercam si, suntem obligati sa facem o impresie frumoasa. Succes tuturor, victorie diseara!

Edited by ELMagico01

Nu uitati:

Astazi, 21.01.2016, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

1. Verdant Family - Glen Park LS: 20:00 - 20:30 (attack)

2. Verdant Family - Grove Street LS: 20:30 - 21:00 (attack)

3. The Tsar Bratva - Pig Pen LS: 21:00 - 21:30 (defend)

4. Red Dragon Triad - GSB LS(HQ): 21:30 - 22:00 (defend)

Incercati sa va conectati mai repede sa prindeti loc pe server.

! Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat

Am fost putini astazi, prea putini. De luni nu mai accept invoiri prin PM sau in joc, postati in topic pana cand aveti timp, daca nu: la revedere. Si vedeti cum faceti cu secundele pe turf, de luni nu o sa mai las de la mine.

Salutare,imi pare rau ca nu am putut sa fiu alaturi de voi insa v-am urmarit de pe telefon,capul sus,ne revansam luni :D o seara buna sa aveti.