Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Din pacate,aici se opreste colaborarea nostra!Imi pare rau,dar va trebui sa merg undeva sa muncesc pentru ca am mari probleme cu banii,am pe -,si nu mai imi permit acum sa stau in mafie deoarece banii de arme,si alte chestii nu am!Stiti si voi ca in mafie se cheltuiesc banii !

Alt motiv pentru care plec este acela ca se apropie tezele,si nu doresc sa tin un loc ocupat !O perioada ma retrag in factiunea in care ‘’am crescut mare’’ si anume TCC,pentru a mai face ceva banii+ca imi este dor de aceasta factiune !

Hooli iti multumesc din suflet pentru sansa acordata sa fac parte din aceasta minunata familie,si iti multumesc ca mai ajutat cand am avut nevoie si iti voi fi recunoscator !Ai facut o alegere foarte importanta,foarte corecta,si foarte eficienta ca l-ai ales pe Cr1spy sublider !Sper ca sa aduci familia pe primul loc acolo unde trebuia sa ii fie locul de mult timp !

In viitor cand imi revin cu toate problemele o sa revin,la voi,pentru mine sunteti cea mai favorita familie !Cr1spy,Ciulete,MadeMan,Alex_Nitu…Si restul familiei sunteti extraordinari pentru aceasta familie,imi pare rau ca se termina asa !

Cu respect Liviu_Iulian !

Vom tine legatura,bineinteles daca si voi doriti !

facem bine..uite ma uitam pe aici si l`am vanz pe liviu ce a decis..in fine..faci cum crezi tu ca e mai bine..Bafta in continuare!

eu acu am venit de la Scoala..si crek ma bag pe la Sa-Mp:P=)