Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Glady-demis,inactivitate

biencutza-demisa,inactivitate

krysty-demis,inactivitate

smartel-demis,inactivitate

Deanzz-demis,inactivitate

Deci,nu-mi vine sa cred.. acum ajung la vorba unui prieten: daca te antrenezi, nu ai cum sa nu castigi. Am fost la un event DEAGLE organizat de Corleone Family la restaurantul nostru, si.. l-am castigat, victorie pentru familia STRACCI.

Buna dimineata Stracci , mi-a parut bine sa fiu alaturi de voi ...am fost dat afara pentru "inactivitate " dar eu am fost in fiecare zi de la 1-2 pana la 3 nopatea ...ieri nu mi-a mers netu cateva ore ...dar in fine. Cum am fost inactiv daca am postat mereu la discutii?

Edited by Deanz

Buna dimineata Stracci , mi-a parut bine sa fiu alaturi de voi ...am fost dat afara pentru "inactivitate " dar eu am fost in fiecare zi de la 1-2 pana la 3 nopatea ...ieri nu mi-a mers netu cateva ore ...dar in fine. Cum am fost inactiv daca am postat mereu la discutii?

Daca postezi la discutii nu inseamna ca esti si activ.Daca intri si stai afk nu inseamna ca esti activ.

Ce sa facem,bine.. pe la un event, chestii d'astea. Eu astept refacerea mafiei, vreau sa mergem din nou la war, sa dam tot ce putem.

Deanz, are dreptate Shocky.. sa fi pe server dar AFK, nu inseamna activitate.