Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Catre toata mafia Stracci. Mi-ati fost cea mai buna factiune,m-ati fost ca fratii,nu pot descrie tot ce am putut sa fac aici,in Stracci alaturi de voi. Va urez multa bafta in continuare,in tot ceea ce ve-ti face,eu si Mia,ne lasam de tot,eu care joc din Octombrie 2009,3 ani de zile,numai pot. Toti prietenii imi spui " hai pe afara " sau " hai sa ne distram " si de fiecare data eu am antrenament sau sedinta. Nu am mai iesit din casa de 2 sapt,am mai iesit la o sticla de apa etc,dar nu sa ma distrez. Pana la urma si eu ca toti prietenii m-am lasat,multi s-au lasat din cauza vietii personale.

Va urez multa bafta,ascultati de Don Ciccio,stie ce zice,Kaze,cel mai bun antrenor din cati au fost,aici in Stracci. Iar Krysty este vai de el.In fine numai comentez.

Salut si bafta Stracci Family !

mi-a facut o deosebita placere sa va cunosc..si mie ciuda ca nu am ocazia sa va cunosc si in RL , va urez multa bafta in tot ceea ce va doriti,aveti grija de voi.bafta

Mia si ady Succes in continuare , Ne veti lipsi foarte mult pentru ca ati fost niste oameni si prieteni foarte buni si de treaba . Bafta Sper sa ne mai auzim . Suntetiiii Minunatiiiiiiiiiiiiiiiiiii si ati fost printre cei mai buni prieteni ai mei .

Succes in continuare!

Odata si-odata sper sa ne revedem aici in samp si sa ne aducem aminte de frumoasele amintiri petrecute aici in Stracci. Aveti grija de voi.

Edited by kaTaaBB

M-am intors si eu de afara, salut!

Pacat, ne veti lipsi ady si Mia, multa bafta in continuare! Sa aveti grija de voi.. si sper sa ne revedem odata in joc.

asta a fost..am facut cateva greseli din neatentie...imi pare rau daca am suparat pe cineva , imi pare rau daca am reactionat uneori urat...ciccio multumesc pentru sansa oferita si regret nespus de mult ca te-am dezamagit..va urez numai bine , bafta mai departe.

Propun sa punem taxa de intrare in bizurile factiunii maxim 1k. Deoarece cine va plati mai mult ca sa intre intru-o cafenea sau mai bine spus intrun bug intreg. La ranch tot asa, localul e mic, podul e scund nici nu poti sa sari pe locurile pentru streaptise :)) . Exceptie daca va fi event sau un membru stracci.

Edited by Quato

Nu mai am nicio putere sa intru in Game astazi ... Am mers si 45Km cu bicicleta ... sunt rupt :| ... Vorbim maine baieti. Noapte buna Familie ;)

Noapte buna Raul! Eu vreau sa fac 2000 posts..voi ce faceti?