Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vreau sa imi cer scuze in fata lui Gamerone, chiar nu ma asteptam la asta.

In plictiseala noastra, ne-am suit intr-un Sentinel si ne plimbam pe drum de tara, cand am vazut van'ul de rob gonind cu peste 100 la ora si am zis sa mergem dupa el sa vedem ce se intampla. Am aflat ca era Gamerone, m-am gandit sa mergem la GSLV sa luam arme pentru drive-by, sa-l ajutam. Krysty insa, in gluma sau nu stiu de ce, l-a raportat la 112 si nu i-a reusit rob'ul. L-am rugat pe Krysty sa-si ceara si el scuze. Dar chiar nu ma asteptam sa-ti depui demisia din cauza asta.

• Nick: GameROnE

• Level: 17

• Rank: 1

• Vechime: (cat timp ai stat in factiune) : Stie Ciccio.

• De ce doresti sa pleci din The Stracci Crime Family?: Ciccio om de nota 10 ... dar sa schimbat totul de cateva zile ... cum sa dai rob si sa vina dupa mn un coleg nu dau nume ... si cu un tovaras de a lui kristy si au anuntat imedait politia ca dau rob si m-au luat imediat ... Eram o familie parca ... unii trag familia in jos.Deja sunt dat la o parte si de la un timp nu ma mai simnt bine aici ... sper sa intelegi.Mersi pentru tot ... Voi ramane civil ff mult timp.

• Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru The Stracci Crime Family pentru minim 2 saptamani: da

• Cum te'ai simtit in perioada petrecuta in Stracci ? : Foarte bine.

• Alte precizari?: -

Acum stii ce? Daca parerea ta (la nervi sau nu) este ca trag familia in jos, atunci o parasesc neconditionat, pentru ca nu-mi doresc asta. Nici nu stiu ce sa-ti mai spun decat atat: azi dimineata am vrut sa dau si eu rob. Nu mi-a reusit nici mie, pentru ca doi copii n-aveau altceva mai bun de facut decat sa faca drive-by cu deagle de pe un NRG. Am intrat la jail 6000 de secunde, fara sa reusesc rob'ul. Stiu cati nervi am avut atunci si stiu cati ai si tu acum.

Nu-ti spun decat ca imi cer scuze, repet.. nu ma asteptam la asta.

Vreau sa imi cer scuze in fata lui Gamerone, chiar nu ma asteptam la asta.

In plictiseala noastra, ne-am suit intr-un Sentinel si ne plimbam pe drum de tara, cand am vazut van'ul de rob gonind cu peste 100 la ora si am zis sa mergem dupa el sa vedem ce se intampla. Am aflat ca era Gamerone, m-am gandit sa mergem la GSLV sa luam arme pentru drive-by, sa-l ajutam. Krysty insa, in gluma sau nu stiu de ce, l-a raportat la 112 si nu i-a reusit rob'ul. L-am rugat pe Krysty sa-si ceara si el scuze. Dar chiar nu ma asteptam sa-ti depui demisia din cauza asta.

Acum stii ce? Daca parerea ta (la nervi sau nu) este ca trag familia in jos, atunci o parasesc neconditionat, pentru ca nu-mi doresc asta. Nici nu stiu ce sa-ti mai spun decat atat: azi dimineata am vrut sa dau si eu rob. Nu mi-a reusit nici mie, pentru ca doi copii n-aveau altceva mai bun de facut decat sa faca drive-by cu deagle de pe un NRG. Am intrat la jail 6000 de secunde, fara sa reusesc rob'ul. Stiu cati nervi am avut atunci si stiu cati ai si tu acum.

Nu-ti spun decat ca imi cer scuze, repet.. nu ma asteptam la asta.

Gamerone sa fim seriosi, iti dai demisia pt un rob, iti dau eu 500k si terminam balciu, ne mai si distram, telefonul la politie a fost in gluma.

Neata everzor,neata Stracii>:D<!eu am intrat sa ma pu pe sleep ma pun la somn acum...

Apropo azi am 3 weeks in Stracci Family :X :X :X

Edited by DanutDany