Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Back to school. Ma bag pe teme. Pe seara ma voi gandi la sedinta ARMS. Nu imi place. Deloc activitate.

Bun. Ok. Dau UPDATE la Regulament. TOTI ARMS sunt Obligati sa imi trimita in fiecare ZI poze cu /stats.

Cine nu trimite pana la ora 22:00 Are 1 advertisment.

Sedinta se anunta cu 24h inainte, nu se va da zilnic PM cu /stats si /time, o data pe saptamana e deajuns.

Back de la liceu, am avut campionat de fotbal pe clase am batut o clasa de boboci cu 14-0 :)).

Azi antrenament.

Salutare celor ce ati mai intrat, pentru cei noi astazi la ora 20:30 AM antrenament foarte IMPORTANT.Cine nu poate veni sa faca cerere de invoire dar va rog sa veniti in numar mare..

Eu am sa fiu prezent ..

Am iesit, noapte buna.

Noapte buna.

A fost o.k sa zicem antrenamentul dar cu cateva greseli minore care pot fi rezolvate cum timpul gen: vorbitu peste antrenor,comentariile si unii care nu sunt atenti.

Noapte buna.

A fost o.k sa zicem antrenamentul dar cu cateva greseli minore care pot fi rezolvate cum timpul gen: vorbitu peste antrenor,comentariile si unii care nu sunt atenti.

Ai mare dreptate, data viitoare cine a vorbit peste antrenor e dat afara de la antrenament si absent ! Multumesc pentru prezenta la antrenament, data viitoare va astept in numar cat mai mare !

Noapte buna celor care sau culcat... Imediat merg si eu la somn.

Nu prea cred eu ca te culci dar na.

Edited by Zww
Controleazate, ce`s cu astea?