Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce ti se pare in neregula la avatarul meu dar la semnatura mea, sunt mafiot doar nu ai vrea sa imi pun cu politisti nu :)) ?

DAca erai lider Corleone mai ziceam,am zis ca a postat Razvan14 la discutii =)).

ee nu e neaparat sa fiu membru Corleone doar ca imi place The Godfather sau poate imi place si Corleone dar nu are importanta atata timp cat nimeni de pe forum nu are imaginile ca sa poata sa spuna ca am plagiat am dreptul de a le purta, le-am schimbat deoarece na acum sunt mafiot si na arata mai bine, cel putin mie imi place, dar si pentru ca acel avatar de dinainte mi-a fost copiat de catre alti membrii ai comunitatii si nu imi place..vreau sa fiu unic, nu o copie sti vorba

'' Te-ai nascut original, nu murii o copie '' ...

ee nu e neaparat sa fiu membru Corleone doar ca imi place The Godfather sau poate imi place si Corleone dar nu are importanta atata timp cat nimeni de pe forum nu are imaginile ca sa poata sa spuna ca am plagiat am dreptul de a le purta, le-am schimbat deoarece na acum sunt mafiot si na arata mai bine, cel putin mie imi place, dar si pentru ca acel avatar de dinainte mi-a fost copiat de catre alti membrii ai comunitatii si nu imi place..vreau sa fiu unic, nu o copie sti vorba

'' Te-ai nascut original, nu murii o copie '' ...

Mie personal imi plac ambele ( Avatarul, signature-ul ) :P

Voi ce mai faceti ? :D

Ce putea fi mai frumos decat ce am facut in aceasta seara.Ne-am strans la HQ Stracci, am atacat odata The Paterno family dupa care ne-am adunat la cazinoul din Las Venturas pentru sa rarbatorii victoria si a ne felicita aliatii.Pot spune un roman dar stiti voi deja nu mai ares rost :).Multumesc de prezenta la '' antrenament ''.