Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

simon salut, nu am putut sa edit iartama, asta e dami uninvite nu mam gadit de 2 ori nu eram hotarat dar na....bafta Stracci Va iubesc

AStepta uninvite...daca zici ca nu mai am nicio sansa asta e.. dami uninvite

Edit@ intra simon in game si dami uninvite daca nu mai pot ramne

AStepta uninvite te rog dami uninvite ca nu mai pot sta mai multe de 10 min

Edited by Laur99

Am revenit de la liceu , o să fiu activ 3-4 ore / zi . Nu ştiu dacă pot ajunge la antrenamente , sper să revin curând.

Salut din nou nu stiu daca aici trebuie postat dar am si eu cateva propuneri in legatura cu Stracci family.

Una din ele ar fi la antrenamente, cand un membru lipseste la antrenament sa se dea un avertisment dar el sa nu se stearga ci sa ramana pana cand face [3/3] avertismente.E, cand el a acumulat deja [3/3] avertismente sa fie sanctionat cu Faction Warn.Asa vom fi mai multi membrii prezenti la activitatile familiei.

In legatura cu gruparile familiei ( Mechanici, Arms Dealeri, etc.) sa se adauge un raport de activitate.Acest raport consta in: De exemplu mechanicii au datoria de a da 3 fuel-uri pe zi, Arms Dealerii de a vinde arme in diferite locuri, un fel de targuri dar mai mici.Asassini sa mearga cu ei, ei se vor ocupa de protectie.Cam atata m-am gandit, sper sa fie luata in considerare.

Buna seara Stracci family, multumesc de prezenta din aceasta seara la antrenament.

Va mai explic acum inca odata, deci:

Cand primiti un avertisment la antrenament acesta se sterge daca platesti o amenda de 150.000$ in 48 ore daca nu FW.

Cand sunteti absenti la antrenament si vreti sa vi se stearga absenta trebuie sa platiti 300.000$.La 3 absente veti primi FW.Deci aceasta e diferenta dintre avertisment si absenta.

Eu ma duc la culcare, va doresc o seara frumoasa in continuare, ne vedem maine, noapte buna !