Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut din nou nu stiu daca aici trebuie postat dar am si eu cateva propuneri in legatura cu Stracci family.

Una din ele ar fi la antrenamente, cand un membru lipseste la antrenament sa se dea un avertisment dar el sa nu se stearga ci sa ramana pana cand face [3/3] avertismente.E, cand el a acumulat deja [3/3] avertismente sa fie sanctionat cu Faction Warn.Asa vom fi mai multi membrii prezenti la activitatile familiei.

In legatura cu gruparile familiei ( Mechanici, Arms Dealeri, etc.) sa se adauge un raport de activitate.Acest raport consta in: De exemplu mechanicii au datoria de a da 3 fuel-uri pe zi, Arms Dealerii de a vinde arme in diferite locuri, un fel de targuri dar mai mici.Asassini sa mearga cu ei, ei se vor ocupa de protectie.Cam atata m-am gandit, sper sa fie luata in considerare.

La antrenament Pro.

La raporturi,contra din cauza ca o sa intre si o sa faca de ex : refill pentru raport la ora fixa,adica unu o sa intre la 14:00 face refill,altu la 14:10 sa faca iar refill pentru raport nestiind ca ala a facut la 14:00,mai bine stai cu gura pe ei decat sa faca asa..

Noapte buna.

Edited by Fivelici0us

La antrenament Pro.

La raporturi,contra din cauza ca o sa intre si o sa faca de ex : refill pentru raport la ora fixa,adica unu o sa intre la 14:00 face refill,altu la 14:10 sa faca iar refill pentru raport nestiind ca ala a facut la 14:00,mai bine stai cu gura pe ei decat sa faca asa..

Noapte buna.

Buna ziua Stracci acum am ajuns si eu de la liceu.Da Fivelici0us dar ei cand vor da refill vor putea folosi comanda [/timestamp] sau [/time] pentru ca liderul Mechanici sa verifice.

Buna ziua Stracci acum am ajuns si eu de la liceu.Da Fivelici0us dar ei cand vor da refill vor putea folosi comanda [/timestamp] sau [/time] pentru ca liderul Mechanici sa verifice.

Hai noroc...

Raportu daca e,va fi saptamanal,lideru verifica la sfarsit de saptamana.Vorbim in game.

Sall Stracci.Acum incep s amai apar si eu pe server,dar nu constant.Abia dupa 2 decembrie termin si eu totul si voii intra cam aproape mereu:).Ce s-a mai intamplat?Ceva nou?Ce e cu raportul la mechanici? :).Don?Daca sunt in perioada inactiva si am mai intrat din cand in cand pe server,maine la sedinta oricum am sa fiu,dar imi voi primi salar?:)

Edited by uN1kul

Back de la liceu

Welcome Back nebunul,nu cred ca-ti da salariu dupa 2 zile,si .. cerere inactivitate ?,puteai sa mai astepti sa intri in stracci,oricum,sper sa-ti rezolvi cat mai repede problema,sa nu stai inactiv in perioada de teste,sa te dea afara cu 60/60,asa ca,macar 1h-2h sa joci zilnic .. :),pana rezolvi ...

Ne vedem in game.

Buna seara tuturor, Robby faci cerere de invoire, odata ai balul bobocilor, nu ? Distractie placuta sper sa aud ca iei MisteR' Robby.

aa si nu uita maine e si sedinta Asassini dami PM ca sa te pot invoi.

Sper sa ajung adica se face ca Club si este la 10 minute de mine si poate voi pleca la 1h ca sa ajung la sedinta , dar la cea assasni nu cred ca pot daca este devreme adica inaintea Sedintei Stracci !

Bună dimineaţa Stracci Family.

NU cred că pot ajunge la antrenament , doarece nu ştiu cum ajung acasa .

La şedinţă voi fi prezent.