Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor, sunt noul vostru coleg.Mă găsiţi în joc cu numele [s4G]SpeedY.Bine v-am găsit şi sper să ne înţelegem cât mai bine.

Welcome speedy, salut baietii, felicitari pentru aseara, am reusit si eu sa ma trezesc :))

Va doresc un calduros welcome celor noi, mai ales celor veniti din TTC. >:D<<'> Stiu ca a fost greu sa lasati toate momentele frumoase petrecute acolo. Sper sa va simtiti cat mai bine alaturi de noi, aici in Stracci Family. Suntem o mafie unita si chiar ne dorim sa recucerim LS. PauL. merita acest lucru, sa nu il dezamagim!

Neata la toti, idem ce zice Magnum, mai ales ca si eu am petrecut o foarte mare perioada in Tow Truck Company alaturi de voi. Curaj Andrey, mai exista si alte oportunitati mai bune, sunt sigur ca daca stai in Stacci mult timp, urmatorul pas o sa fie unul foarte bun, de asemenea Speedy.

Bună dimineaţa tuturor, abia aştept mâine să înceapă warul, o să fie puţin greu la început că am cam ruginit în TTC (la arme mă refer) dar cred c-o să fac faţă, explosive poate garanta asta :)).

Pentru a castiga warurile trebuie activitate. Doar fiti activ si restul vine de la sine ;) Vorbesc din experienta.

Welcome tuturor celor noi. azi vom nimici cuneo o sa recucerim Los Santos ne auzim in game sper sa fim cat mai multi on la war bafta!

Atentie:

Sunt in cautarea unui nou sublider dupa plecarea lui Trestiii, cel mai activ player cu vechime va fi promovat la aceasta functie. Multumesc!