Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza Stracci,imd plec la scoala,am test la franceza,nu am invatat nimic,dar profa ma iubeste :)))

Voi schimba azi semnatura,mi-a zis kiNNNder s-o fac ptr ca l-am dezamagit=))

E:" P.S:Degeaba il catalogati restul ca pe un

tradator , stim cu totii cine este cel care "merge

in pd" dar in 2 zile are numele maro."-kinnnder despre mn la discutii Cuneo cand a vazut ca asqwe si-a dat demisia...

Ai tot dreaptul sa-i "tradezi" atata timp cat tu stai in mafie 7luni si in 2zile ia altul lider.

Neata. Ma pregatesc de scoala, sunt de serviciu pe scoala azi [like a boss].

Neatza,imi puteti spune si mie cine e lider arms si cum trebuie postat raportul?PM(cui?) sau post?

Si eu sunt de parere ca ar trebui actualizata lista la Arms Dealers pentru ca este foarte veche si numai e valabila..la fel ca toate joburile. Si sa numai aibe toti membrii acelasi job [arms dealer] :). Sa se foloseasca toate joburile + rapoarte la sange, asa ar fi mai multa disciplina, nu doar duel la hq zi de zi si cand e war nu ai materiale :)).

Eu sunt de parerea c-ar trebuii instaurate din nou gruparile, nu putem sta ca o factiune barbara, toti arms dealer la gramada.

Vreau sa fim iar asasini / mecanici / avocati / drugs dealeri.

Avem nevoie de toate acestea.

Vreau sa protejam o factiune pasnica, de preferat Taxi.

Spunetii si voi lui PauL. ca numai eu insist pe tema asta.

Edited by SpeedY17

Eu sunt de parerea c-ar trebuii instaurate din nou gruparile, nu putem sta ca o factiune barbara, toti arms dealer la gramada.

Vreau sa fim iar asasini / mecanici / avocati / drugs dealeri.

Avem nevoie de toate acestea.

Vreau sa protejam o factiune pasnica, de preferat Taxi.

Spunetii si voi lui PauL. ca numai eu insist pe tema asta.

Da, uite tu poate te-ai exprimat mai bine ca mine. Si eu imi doresc asta si insist pe tema asta. Ar trebui mai multa organizare generala.

Toti arms dealer e foarte bine, asta ne ridica iar in sus. Avem mereu arme cand avem nevoie ceea ce ne ofera un avantaj. Mecanici? Nu facem targuri si abuzuri nu avem voie sa facem pe timp de war. Asasini? Poate avem nevoie, dar zicea paul ca ne grupam toti in zilele dintre waruri si mergem dupa blacklist. Importanti ar fi lawyerii cand vin copii, cam atat.

Deci acuma sa nu ma injurati, dar va mirati de ce pierdem la warurile cu barzini, va duceti in ei sa muriti in loc sa omorati.

Cand ma uit la video-ul asta imi aduce aminte de Virtua Cop 2 sau Prepelix.

PS: Asta e cel mai penibil video din care noi, factiunea Stracci, facem parte.

Edited by alesuuu

Toti arms dealer e foarte bine, asta ne ridica iar in sus. Avem mereu arme cand avem nevoie ceea ce ne ofera un avantaj. Mecanici? Nu facem targuri si abuzuri nu avem voie sa facem pe timp de war. Asasini? Poate avem nevoie, dar zicea paul ca ne grupam toti in zilele dintre waruri si mergem dupa blacklist. Importanti ar fi lawyerii cand vin copii, cam atat.

Deci acuma sa nu ma injurati, dar va mirati de ce pierdem la warurile cu barzini, va duceti in ei sa muriti in loc sa omorati.

Cand ma uit la video-ul asta imi aduce aminte de Virtua Cop 2 sau Prepelix.

PS: Asta e cel mai penibil video din care noi, factiunea Stracci, facem parte.

:)) ne-a rupt TraTeCy :)) da' erau şi buţi ăia din Stracci :)) 100, şi niciunu' :))

Edited by B l u e R e l