Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bai buntz dar esti chiar stresant cu posturile astea, scrii 2 cuvinte intru-un post...

Si ce vrei sa scriu? romane ? ca baltagu?

Si ce vrei sa scriu? romane ? ca baltagu?

Sa scri mai putin si sa nu mai dai reply chiar dupa oricine...5-6 posturi maxim pe zi la discutii Stracci, eu unul am dat subscribe si nu vreau notificari aiurea mereu.

Daca vrei sa faci posturi intra intr-un clan .......

Mda.. :)) norocul tau... eu iau doar marti unban sper sa imi dea kelton unban azi :|

Vreau sa joc si eu ... ma plictisesc..

Bai m-am incurcat in forum =))) Nu am mai stiut unde sa caut stracci

Ce faceti? Sper sa fiu on cand se va deschide SF :)

Seara buna ! :D

Astept si eu sa se deschida SF ... Uitati-va pe PRO TV ca e un film cu van damn da b0$$ :)))

Aoeleo si of of of, cranky n-are bani de-un FUEL !!!!!!! Trebuie sa fi nebun sa nu te uiti la fuel, mai ales cand dai rob ... Si la 5 metri de check se opreste masina ... Nici de asta nu am mai vazut asa ceva. Si nu sa te duci pe autostrada, tu intri in oras si lungesti. =)))))))) Asta e rob a la cranky :)) Cum drq ?! Nu se stie. Nu voi uita robul asta niciodata. Ma duc la culcare, ma duc la culcare ca-s prea nervos ... Noapte buna !

Aoeleo si of of of, cranky n-are bani de-un FUEL !!!!!!! Trebuie sa fi nebun sa nu te uiti la fuel, mai ales cand dai rob ... Si la 5 metri de check se opreste masina ... Nici de asta nu am mai vazut asa ceva. Si nu sa te duci pe autostrada, tu intri in oras si lungesti. =)))))))) Asta e rob a la cranky :)) Cum drq ?! Nu se stie. Nu voi uita robul asta niciodata. Ma duc la culcare, ma duc la culcare ca-s prea nervos ... Noapte buna !

Lasa ma ca nu e sfarsit de lume, se mai intampla, astea-s momente care ti le vei aminti mai tarziu :))