SEF Travie Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 B-Zone Community B-Zone Online San Andreas Multiplayer RPG.B-Zone.Ro:7777 Roleplay Mafia UPDATE TIMEEE :xrIFA ON THE WAY, I Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Da stiu Se deschide san fierro si eu am ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRANKY Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Cu manuta ta ti-ai facut-o copilas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Tu taci! Asta e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 (edited) La skinu asta ma refeream: Ala e skinul meu preferat dintotdeauna Edited March 30, 2013 by SpeedY17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 E frumos skinu si mie imi place mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreyCiubotariu Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Bai buntz dar esti chiar stresant cu posturile astea, scrii 2 cuvinte intru-un post... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Bai buntz dar esti chiar stresant cu posturile astea, scrii 2 cuvinte intru-un post... Si ce vrei sa scriu? romane ? ca baltagu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Si ce vrei sa scriu? romane ? ca baltagu? Sa scri mai putin si sa nu mai dai reply chiar dupa oricine...5-6 posturi maxim pe zi la discutii Stracci, eu unul am dat subscribe si nu vreau notificari aiurea mereu. Daca vrei sa faci posturi intra intr-un clan ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffrey Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Cate factiuni se baga.. presimt ca se deschide SF azi . Noroc ca intr-o ora iau unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Mda.. norocul tau... eu iau doar marti unban sper sa imi dea kelton unban azi Vreau sa joc si eu ... ma plictisesc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffrey Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Mda.. sunt curios care sunt noile mafii... si liderii noilor factiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLOD Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Bai m-am incurcat in forum ) Nu am mai stiut unde sa caut stracci Ce faceti? Sper sa fiu on cand se va deschide SF Link to comment Share on other sites More sharing options...
H U N T E R Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Deabia astept San Fierro Sper sa prind si eu o casa frumoasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffrey Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Oare care e zona VIP in SF? Eu am rent in bayside, cand iau unban trebuie sa dau fuga in LS la atm Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Eu am ban... sper sa iau unban acu seara... abia astept sa avem hq in LV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffrey Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Deabia astept San Fierro Sper sa prind si eu o casa frumoasa Dany tu ai luat iar ban ma? Tu stai din ban in ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H U N T E R Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Dany tu ai luat iar ban ma? Tu stai din ban in ban. Mdea... pana dimineata la 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RendarK Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Seara buna ! Astept si eu sa se deschida SF ... Uitati-va pe PRO TV ca e un film cu van damn da b0$$ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRANKY Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Disperare maxima cu SF asta doamne ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Ba buntz, ai ajuns la 1000, las-o mai moale cu spamul. Se pare ca maine se va deschide SF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RendarK Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Aoeleo si of of of, cranky n-are bani de-un FUEL !!!!!!! Trebuie sa fi nebun sa nu te uiti la fuel, mai ales cand dai rob ... Si la 5 metri de check se opreste masina ... Nici de asta nu am mai vazut asa ceva. Si nu sa te duci pe autostrada, tu intri in oras si lungesti. )))))) Asta e rob a la cranky Cum drq ?! Nu se stie. Nu voi uita robul asta niciodata. Ma duc la culcare, ma duc la culcare ca-s prea nervos ... Noapte buna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRANKY Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Mda iar ma culc in draci, NOAPTE BUNA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheean Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Nu aveai si tu canistra? Noapte Buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Aoeleo si of of of, cranky n-are bani de-un FUEL !!!!!!! Trebuie sa fi nebun sa nu te uiti la fuel, mai ales cand dai rob ... Si la 5 metri de check se opreste masina ... Nici de asta nu am mai vazut asa ceva. Si nu sa te duci pe autostrada, tu intri in oras si lungesti. )))))) Asta e rob a la cranky Cum drq ?! Nu se stie. Nu voi uita robul asta niciodata. Ma duc la culcare, ma duc la culcare ca-s prea nervos ... Noapte buna ! Lasa ma ca nu e sfarsit de lume, se mai intampla, astea-s momente care ti le vei aminti mai tarziu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts