Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara, am trecut sa va salut si as avea o rugaminte, si anume: daca aveti placerea si timpul necesar sa va spuneti si voi parerea despre aceasta lucrare din topicul http://forum.b-zone.ro/topic/126308-suvenir-rpg-template-preview/

Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu acest post, multumesc. O seara buna tuturor!!

Corinutza

8ZbI5fM.png Am incercat si eu sa fac o semnatura da nu a iesit :|

Nu e rau ... Dar nu trebuia sa pui noobu' ala acolo ca strica tot. Si in loc de "Steet" sa fie "Street" si mi-l pun la semnatura ... :)

Ne auzim la waruri baieti :D

Am fost dezastru si astazi...unii va bateti joc rau de tot,profitati ca Paul e prea bun si nu va sanctioneaza si intrati cand vreti voi si iesiti cand vreti voi, nu va pasa...iar la sfarsit va plangeti ca n-am facut nimic la war-uri.

Am revenit si eu din mica mea ,,vacanta'' de 5 zile...probleme cu net-ul.

Sper sa ne revenim cu war-urile..dar a fost mai bine ca altadata...

New...daca iesi 1-2 minute afk..sa bei ceva sau wc ...sau te roaga mama sa mergi la paine..nu e bataie de joc.

Am revenit si eu din mica mea ,,vacanta'' de 5 zile...probleme cu net-ul.

Sper sa ne revenim cu war-urile..dar a fost mai bine ca altadata...

New...daca iesi 1-2 minute afk..sa bei ceva sau wc ...sau te roaga mama sa mergi la paine..nu e bataie de joc.

Nu la asta m-am referit,azi pe la 17:00 eram 20 pe /members iar la 18:00 eram 15..ti se pare corect? unii stau ON toata ziua si ies inainte de war-uri,eu unul nu pot sa-i inteleg,la ce mai intri frate in mafie daca nu vi la war-uri ?

Nu la asta m-am referit,azi pe la 17:00 eram 20 pe /members iar la 18:00 eram 15..ti se pare corect? unii stau ON toata ziua si ies inainte de war-uri,eu unul nu pot sa-i inteleg,la ce mai intri frate in mafie daca nu vi la war-uri ?

Asta se intampla peste tot, nu doar la noi in mafie.

NewLife mai dezamagit astazi, eram 15 pe /members dupa cum ai spus si tu, pierdeam warul, ai facut o mica criza pe /f apoi /q.

Am ramas cu oamenii intr-un puţ sec cum s-ar spune, fara fvr.

A trebuit sa merg de 3 ori sa respawnez masinile manual ca sa nu ramanem in urma, pierzand timp si puncte.

Ma abtin sa comentez mai multe.

@A fost o zi de war buna, am cucerit ceva teritorii si Verdant ne-au scos Vietnamezii din zona "core", luni va trebuii sa cucerim teritoriile luate de Verdant.

Somn usor tuturor.

Asta se intampla peste tot, nu doar la noi in mafie.

NewLife mai dezamagit astazi, eram 15 pe /members dupa cum ai spus si tu, pierdeam warul, ai facut o mica criza pe /f apoi /q.

Am ramas cu oamenii intr-un puţ sec cum s-ar spune, fara fvr.

A trebuit sa merg de 3 ori sa respawnez masinile manual ca sa nu ramanem in urma, pierzand timp si puncte.

Ma abtin sa comentez mai multe.

@A fost o zi de war buna, am cucerit ceva teritorii si Verdant ne-au scos Vietnamezii din zona "core", luni va trebuii sa cucerim teritoriile luate de Verdant.

Somn usor tuturor.

Da,am iesit din joc pentru ca incepusem sa-mi fac nervi si de fiecare data cand imi fac nervi dau /q pentru ca nu vreau sa-mi distrug sanatatea pentru un amarat de joc,daca te-am dezamagit asta e...imi cer scuze.

Da asa e,si scriu mare = E vina lui PauL. ca se poarta ,,indulgent'' cu membrii nostrii , demisie frate daca nu ai timp de war si activitatile mafiei...adica la aplicati si in regulament te intreaba clar: Esti de acrod cu X,y,z daca nu vei fii sanctionat si tu raspunzi cu DA SAU NU ...dar toti cred ca au spus -da-

In alta mafii ..: Lipsesti la sedinta? - fw , Lipsesti la 3 war-uri fara invoire? - fw? Lipsesti la multe actvitati ale mafiei ..fara sa anunti si inutil? - Demis.

Asta e..asteptam sa vedem ce ne ofera timpul

Noapte buna Green Street.