Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

mda mie nu imi mai merge serveru si nu stiu dc ? X(

Nu-mi mergea nici mie, era problema la DNS, dar pe IP normal mergea :P

Ma bag la TV, si scuzati-ma ca nu am putut veni numa la warurile de la sfarsit, dar sunt cam presat de teze/teste/ascultari ...

Bafta pe maine !

Ce sa le ceri ma frate cand zici CUNEO zici ABUZ,domnu' lider se arunca de pe cladire in fata mea si tot el comenteaza :-J,cred ca si la antrenamente asta invata ei sa se arunce de pe cladiri :)),astazi a fost o zi foarte buna ne-am descurcat excelent felicitari tuturor,am pierdut 3 war-uri aiurea,o sa mai vina 2-3 membri buni iar miercuri CUNEO= 0 turf-uri,hai ca m-am enervat :))

Noapte buna !

Ce sa le ceri ma frate cand zici CUNEO zici ABUZ,domnu' lider se arunca de pe cladire in fata mea si tot el comenteaza :-J,cred ca si la antrenamente asta invata ei sa se arunce de pe cladiri :)),astazi a fost o zi foarte buna ne-am descurcat excelent felicitari tuturor,am pierdut 3 war-uri aiurea,o sa mai vina 2-3 membri buni iar miercuri CUNEO= 0 turf-uri,hai ca m-am enervat :))

Noapte buna !

Intr-adevar, astazi ne-am descurcat foarte bine la waruri dar nu trebuie sa ne culcam pe-o ureche.

Avem inca 4 turfuri de cucerit pentru a aduce sub control intregul oras.

Sincere felicitari GSB, tineti-o tot asa.

Bafta mai departe Remirez, Assasin7 (Welcome man), imi pare rau ca plecati, imi erati simpatici chiar daca ma mai luam de voi .. ^_^

Somn usor tuturor.

Edited by SpeedY17

Salutare!

Back de la scoala.

Inca 2.2k jail de la failu de aseara X(.

AHAHAHAHAHAHAHA ! =)))

@ Back de la penitenciar. Am 17 RP, care dai un Rob pe la 17:00 baieti? Nu uitati la 20:00 va astept prezenti in numar cat mai mare la Antrenamente.

Edited by Cranky Powah