Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

A fost o zi buna. V-ati descurcat bine la war-uri, dar mai trebuie lucrat la organizare parerea mea. Nici Vineri nu vom putea cuceri tot LS-ul cu siguranta, /turfs arata asta.

@ Maine va astept in numar cat mai mare la Antrenamente pentru a experimenta diferite exercitii frumoase.

@ Rob Passed, Noapte Buna fanii mei !

Ce sa le ceri ma frate cand zici CUNEO zici ABUZ,domnu' lider se arunca de pe cladire in fata mea si tot el comenteaza :-J,cred ca si la antrenamente asta invata ei sa se arunce de pe cladiri :)),astazi a fost o zi foarte buna ne-am descurcat excelent felicitari tuturor,am pierdut 3 war-uri aiurea,o sa mai vina 2-3 membri buni iar miercuri CUNEO= 0 turf-uri,hai ca m-am enervat :))

Noapte buna !

Felicitari pentru war-uri,tot asa,cand am zis ca azi ii lasam pe cuneo fara turf-uri n-am glumit :)) pacat ca au piredut verdant cu ei...felicitari inca odata.

Noapte buna !

$@l000000000000000000000000t. Am zis sa fiu politicos si sa iti urez in primul rand un salut cald >:D<<'>.

Ce e prietene cu suferinta asta GIGANTICA PE TINE? Singurul lucru cu care contribui la war-uri este ca ai maverick si il conduci, in rest....a, da dai si fvr. Serios ma nene dupa fiecare zi de war postezi tu CAT DE HALADITI SI JMEKERASI SI DATI CU PRAF DE BAROSANI SUNTETI. Esti singuru care face asta. Care-i problema ta? Astazi, ce-i drept poti sa te lauzi ca m-ai facut odata cu tec vs deagle in ultimele 7-8 war-uri, GG BA. Serios, nivelul de penibilitate la care ai ajuns este insuportabil. Ma zgarie pe retina cand vad ce cuvinte bati din tastatura. Pacat de Paul. ca e baiat de treaba, tu il cam tragi in jos. Termina cu chestiile astea, o dai in nesimtire insuportabila.

BTW: Uite o melodie, poate iti insipiri urmatorul post. Posturile tale cam de aici vin, presupun:

s@l

$@l000000000000000000000000t. Am zis sa fiu politicos si sa iti urez in primul rand un salut cald br= Ce e prietene cu suferinta asta GIGANTICA PE TINE? Singurul lucru cu care contribui la war-uri este ca ai maverick si il conduci, in rest....a, da dai si fvr. Serios ma nene dupa fiecare zi de war postezi tu CAT DE HALADITI SI JMEKERASI SI DATI CU PRAF DE BAROSANI SUNTETI. Esti singuru care face asta. Care-i problema ta? Astazi, ce-i drept poti sa te lauzi ca m-ai facut odata cu tec vs deagle in ultimele 7-8 war-uri, GG BA. Serios, nivelul de penibilitate la care ai ajuns este insuportabil. Ma zgarie pe retina cand vad ce cuvinte bati din tastatura. Pacat de Paul. ca e baiat de treaba, tu il cam tragi in jos. Termina cu chestiile astea, o dai in nesimtire insuportabila.

BTW: Uite o melodie, poate iti insipiri urmatorul post. Posturile tale cam de aici vin, presupun:

s@l

Scuze ca ma bag, dar dupa mesajul tau vad ca te roade, framanta numai poti de oftica... Pacat e doar un joc.

Salutare,back de la scoala,se pare ca am fani :)),auzi bai michiduta eu la discutiile GREEN STREET BLOODS postez ce vreau eu daca nu iti convine veziti de ograda ta si nu mai trage cu ochiul pe la discutiile altora,te pwp :*

PS:Nu stiu cine sufera,eu sau tu :-?

Edited by NewLife

Buna dimineata tuturor, ce mai faceti?

Eu tocmai ce-am venit din oras si ma pregatesc sa intru in game sa fac materiale, de la 50,000 mats am ramas la 350 ieri... :))

Nu-i nimic, recuperam.

As ruga anumite persoane sa faca materiale, in special cei ce ieri spuneau ca nu mai au ^_^

Eu inca mai am.

Ma refeream la cei ce nu mai au. :P

@Am facut 30k mats iar apoi am dat rob, 340k...nu-i mult dar totusi este ok.

In seara aceasta la 20:00 avem antrenament, v-as ruga sa fiti prezenti in numar mare.

Antrenamentul va avea varii etape, probe noi si voi incerca sa nu fie plictisitor ^_^