Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

am venit de la scoala, intru pe samp imediat ce rezolv problema : intru in San andreas multiplayer, dau connect , se face imaginea neagra si nu mi se deschide sa:mp-ul. Vreo idee?

L-am reinstalat si tot la fel face, downloadez altul acum. Sper sa am succes

Scot cu 500 KB/s , spune ca in 2 ore jumate termina. Sper sa termine !!! si sa mearga

500kb/s ? :O=)) Direct sau torrent ?

Eu la torrent trag cu 6.8mb/s, maxim. Iar la direct, nu stiu ...

*Sper si eu sa fim multi, sa cucerim multe zone -.-

Salutare GSB,se pare ca tot e LAG pe server X(,sa fiti azi ON,o sa incercam sa recuperam teritoriile pierdute,dar pe lagul asta mie greu sa cred c-o sa reusim tinand cont ca mai multe de jumate avem net de la RDS,daca nu, mai aveti putina rabdare pana trece lag-ul.

Salutare GSB,se pare ca tot e LAG pe server X(,sa fiti azi ON,o sa incercam sa recuperam teritoriile pierdute,dar pe lagul asta mie greu sa cred c-o sa reusim tinand cont ca mai multe de jumate avem net de la RDS,daca nu, mai aveti putina rabdare pana trece lag-ul.

Vom lua totul, eu nu am internet de la RDS, o s rup tot!

am probleme cu netul, deobicei dau cu 2 gb, si am net de la ...."cablu" asa se numesc.. peste o luna se trage RDS si la noi in "oras" si o sa-mi pun. mai are 24 de minute, daca o sa-mi mearga dupa instal, voi fi prezent. Puteti sa-mi lasati link de download la Gta Sa. al vostru sa-l iau dupa war, daca va merge fara "fitze". I-am dat instal, sper sa mearga!

Edited by DoKyRo

Stiu ca a fost o zi plictisitoare astazi,insa trebuie sa intelegeti si voi ca e lag pe server,stiu ca nu toti aveti internet de la RDS,insa pentru cei care au war-urile sunt doar o pierdere de timp pentru ca nu reusesc sa intre pe zona si se trezesc cu kick reason:desync,aveti rabdare pana se va rezolva aceasta problema si vom reintra in normalitate cu war-urile.

Noapte buna.

Stiu ca a fost o zi plictisitoare astazi,insa trebuie sa intelegeti si voi ca e lag pe server,stiu ca nu toti aveti internet de la RDS,insa pentru cei care au war-urile sunt doar o pierdere de timp pentru ca nu reusesc sa intre pe zona si se trezesc cu kick reason:desync,aveti rabdare pana se va rezolva aceasta problema si vom reintra in normalitate cu war-urile.

Noapte buna.

Ok boss!

Noapte buna, ne auzim maine.

@ Teo, daca esti fata da edit la

Gender e cam fail.

Nick-ul tau: Vitas

Factiune din care faci parte: Civil

Data : 14.05.2013 Ora: 3:30

Nick-ul celui reclamat: Teo

Descriere: L-am rugat sa ne duca pana in Ls daca poate, iar el ne da /tie si ne plimba pe unde vroia el.

Martori: NoRules.

Dovezi (Screnshot): http://img594.images...4/samp011wa.png

Cum să faci o astfel de plângere? =)))))))))))))))))))))

@ Şi Vitas este câştigătorul contractelor zilnice!

Buna dimineata baieti eu am plecat la liceu. Aseara nu am mai intrat deoarece eram foarte obosit :| .

Ne auzim diseara, cand vin de la liceu cred ca o sa ma bag sa mai dorm (:| .

Bafta la scoala / liceu.

Edited by SyNceD

Salutare!

Back de la scoala. Am dat azi prima ora teza la Biologie, am mai avut inca o ora si ne-a corectat-o ... am luat 10, tot am copiat. :)) Joi la Romana. :-S

Ne auzim in game.

Salutare. Acum am venit si eu de la scoala. Intru putin in joc sa vad ce mai fac :)

@@Shooter, eu azi dadui teza la istorie...la fel, copiai putin. Iau 9 sau 10. Apropo ba, fa si mie logo ala..Designerii sunt cam lenesi de la o vreme

Edited by Wishh