Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare!

Back de la scoala.

Afara ploua, in game plictiseala .. cred ca ma bag la serial.

Salut !

Si la mine ploua cu galeata, e vreme naspa rau de tot. Vremea iti strica tot chefu' ...

Ai vazut ultimul episod din "The Vampire Diaries" LoL. :D

Salutare baieti.

Da, l-am vazut saptamana trecuta, era de asteptat sa fie un episod "incarcat" datorita faptului ca se incheie sezonul.

Avem ce astepta pana la tomana :-S.

Da, l-am vazut saptamana trecuta, era de asteptat sa fie un episod "incarcat" datorita faptului ca se incheie sezonul.

Avem ce astepta pana la tomana :-S.

Eh' las', ma uit la Game of Thrones pana atunci. xD

Eh' las', ma uit la Game of Thrones pana atunci. xD

Arrow e in pauza, TVD e in pauza, Revolution si Game of thrones mai au si ele cateva episoade si vor intra in pauza, cred.

Dar nu-i bai, ma uit la altele ca am multe pe "lista", m-am apucat de Grimm, ieri :).

Check topic "Evidenta war-uri",de maine incepem in forta,ieri nu ati fost sanctionati cei care nu ati facut raportul deoarece nu toata lumea a stiut ca se fac war-uri,insa de maine schimbam foaia.

Check topic "Evidenta war-uri",de maine incepem in forta,ieri nu ati fost sanctionati cei care nu ati facut raportul deoarece nu toata lumea a stiut ca se fac war-uri,insa de maine schimbam foaia.

Am văzut, tu răule.. ;;)

Buna dimineata GSB! Tocmai ce m-am trezit si eu :D . Azi nu ma duc la scoala, forta! :X

Neata!

@Ce vreme naspaaa, ploua de ieri in continuu :(. Eu am plecat la scoala, ne auzim mai tarziu. Diseara nu cred ca voi putea veni la waruri pentur ca clasa mea organizeza Balul Majoratului.