Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Welcome celor noi, tot incerc sa ma conectez dar nu ma lasa, imi da intr-una fail to connect X(XX((X(X(X.

Vedeti ce faceti

Incercam sa nu pierdem tot LS

Feliccitari pentru warruri, eu am iesit.

N-are rost sa va suparati, suntem la inceput, stiu ca unii isi imaginau ca o sa avem tot LS azi, dar na', sunt prea optimisti.

Ps- CU rabdare si perseverenta se fac adevaratele performante.

Feliccitari pentru warruri, eu am iesit.

N-are rost sa va suparati, suntem la inceput, stiu ca unii isi imaginau ca o sa avem tot LS azi, dar na', sunt prea optimisti.

Ps- CU rabdare si perseverenta se fac adevaratele performante.

Da, dar ce poti zice ca la 21:00 am fost 5-6. Ha ? Si ca apoi mergeam 4 fun ? :))

... Tot una.

Welcome celor noi ! Si felicitari pentru waruri !

Da, dar ce poti zice ca la 21:00 am fost 5-6. Ha ? Si ca apoi mergeam 4 fun ? :))

... Tot una.

Welcome celor noi ! Si felicitari pentru waruri !

da ma, dar aveti rabdare pana ne formam si noi...

Si inca ceva, voi mai mult jucati pentru turf decat pentru distractie.

da ma, dar aveti rabdare pana ne formam si noi...

Si inca ceva, voi mai mult jucati pentru turf decat pentru distractie.

Da. Te-ai uitat la demisii ? Juma' de gang pleaca. Ne trebuie timp sa ne acomodam...

Da. Te-ai uitat la demisii ? Juma' de gang pleaca. Ne trebuie timp sa ne acomodam...

SI ce ma? Lasa-i sa plece...iti garantez eu ca peste o luna or sa vrea sa se intoarca...

Poate mai putin Zer01, care el chiar daca pleaca, a facut multe pentru acest gang...

Asta e..Unii pleaca altii vin. Ho ma frate ca MAFIA = TURFS . E gresit, e doar distractie la wars frate, event, antrenamente...CATERINCA PE F, TARAF, AIA E MA :> :))

ai dreptate, mai putin la partea cu taraful.

Nu va descurajati, fiecare gang a avut si are coborasuri si urcusuri. Deocamdata trebuie sa ne refacem din punct de vedere numeric. Daca vrem sa ajungem in top, trebuie sa recrutam oameni buni dar corecti. Au plecat mare parte din "titanii" acestui gang, dar ne vom redresa in cateva zile, cheia succesului fiind rabdarea.

Asta e, nu trebuie sa plangem dupa membrii care au plecat, asta ne va trage in jos. Unii vin, altii pleaca, nimeni nu este indispensabil.. pentru toti se va gasi un inlocuitor la un moment dat. Trebuie sa avem rabdare, sa terminam cu recrutarile si sa ne omogenizam, abia dupa asta ar trebui sa ne facem griji ca nu facem progrese la war-uri.

A..sincer imi pare rau ca se duce mafia asa.

Ce vreau sa zic ca se duce mafia? Pai,pleaca membri de valoare,veterani iar eu nu cred ca pleaca degeaba,turfs se duc,liderii nu au fost si eii on la war-uri...doar la cateva.

Astazi de la ora 21:00 am fost 6-7 membri...si ma bucur ca au fost alaturi de noi pana la final...am preluat putin conducerea,si adevaru e ca ne-am descurcat. La cuneo 52-47 ceva de genu,si verdant la fel,diferenta mica.

Asta e...newlife,zer01 mia parut bine ca v-am cunoscut,ne vom mai revedea.

DAR! Dar nu vreau sa sariti acum toti cu demisii,asta e ..a plecat juma de mafie,trebuie sa ne refacem.

Cand ne refacem va fii iar bine. Nu ne lasati la greu...pentru ca trecem printr-o perioada mai grea.

Noapte buna.

i think it is enough for me,and i really don't have anymore time for wars, i had a good time with all the members of stracci(GSB) so it is time for me to resign.

i will never forget you,i will really miss you all :X

GSB was the best gang and still the best gang.

i hope that someday you will get ls+lv+sf :D

Goodbye.

%%-

tYndh49.png

@, good luck everywhere you will go. I hope to see you making contracts on me, to give you some lessons at deagle xD. Bye, slaw.