Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dupa cum vedeti, acesta e ultimul meu post aici. Vreau sa va urez bafta tuturor si succes in a lua LS. Dookid, esti un lider extraordinar, daca continui asa o sa progresezi tot mai mult. Scarface o sa te ajute. Imi pare rau ca va parasesc asa dar cineva are nevoie de mine. Nu o sa fiu dusmanii mei, mereu o sa tin cont ca sunteti GSB.

P.S: Scarface, vorbele tale s-au ademenit a fi adevarate, am ajuns unde imi doresc.

Ted, vreau sa vorbesc cu tine sa iti explic de ce nu ti-am raspuns. O sa te caut eu.

Multa bafta baieti, sa ajungeti mari!!

GL cu sublideru shefu :D te pupa fratele :*

Dupa cum vedeti Banurile pentru diverse hackuri nu inceteaza sa apara, a mai iesit unu la iveala cu aimbot([Mr].AmaZ) deci e clar tot nu se lasa ... Va pup ma duc la scoala ne vedem dupa .

Nu uitati jucati corect ca sa nu aveti nimic de pierdut si sa nu ne face de rusine in fata celorlalte mafii. Astazi la ora 19:45 sa veniti la waruri chiar daca nu a anuntat dookid o sa anunte in curand este foarte ocupat... va pup si aveti grija de voi.

Edited by GSB Evolution

Merci rekill , bine v-am gasit, nu o sa imi fie greu sa ma acomodez aici deoarece cunosc o mare parte din membrii acestui gang ( cei care am venit recent din Vietnamese ). Am venit aici impreuna cu baietii cu un scop, acela de a forma o mafie complexa si indestructibila si asta sper sa se vada pe turfs in cel mai scurt timp, chiar daca am venit gramada nu ne vom face de capul nostru si asta pentru ca avem o gandire libera si avem experienta necesara sa lucram in echipa, sper sa ne intelegem bine, enJoy !

Ne-am descurcat destul de bine, tin sa precizez ca avem in mafie membri care nu stiu ce inseamna war, ce trebuie sa faci la war, asta este, eu il iubesc pe EVO, si el imi da sperante sa merg mai departe!

Edited by it is daniell

Buna seara,acum am ajuns si eu acasa.Ma incalzesc putin si intru in game

Astazi sper sa prindem atac si toate sa fie win :X

Haha, la multi ani nob! back de afara la fel sper si eu sa prindem attack si sa luam cateva turfs deoarece nu prea imi place negru X_X