Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daca va chinuiti si voi putin sa nu mai faceti - am avea si noi numai de castigat....nici eu nu am scoruri grozave dar 2-1 2-0 sau 3-1 tot fac....daca vedeti ca nu va descurcati mai bine mergeti alaturi de ceilalti...

Mam speriat putin cand am primit tp....ma gandeam sa nu cumva sa iau crash exact atunci.

gEzKtIF.png

n92v13E.png

9Eu7pW6.png

Noapte buna tuturor, am iesit sunt foarte obosit.

Vorbim maine seara la war-uri.

Adio Romania, 1-1.

Adio Romania,adio Calificare.

Hai ca am iesit si eu.Noapte buna

ne auzim maine la war-uri

Neata baieti in primul rand LA MULTI ANI Asasine, in al 2 lea rand ieri ne-am descurcat putin mai bine fata de alaltaieri, pentru ca ati stat mai uniti si a mers treaba putin mai bine, dar inca nu merge foarte bine, dar eu sunt sigur ca suntem capabili sa ne intelegem si sa facem o treaba buna impreuna. Si in legatura cu copii cand vin pe turf, daca ii vedeti ori fugiti ori va ascundeti pana pleaca de langa voi si plecati dupaia, nu trageti in ei sa vada, nu ii omorati, si daca cumva v-au prins si ati primit w1 pentru war, stati sa va omoare sa prindeti urmatorul war, nu o lungiti aiurea ca de prins tot va prind. Ne auzim astazi in game. Ceaules.

Ma bag la somn, felicitari pentru war-uri....chiar daca pierdem sau castigam trebuie sa ramaneti aproape pana formam ceva aici...ne vedem maine la war-uri, nu cred ca o sa merg la scoala nu prea am chef...