Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Avem si zile bune, si zile rele, dar mereu vom ramane GSB, turfurile, nu prea sunt cine stie ce atata timp cat voi va distrati la waruri si ascultati. Succes GSB mai departe suntem si vom fi o legenda vie indiferent de ceea ce zic altii, noi stim cum suntem si nimic nu ne va despartii.

Buna seara STOP SPAM asasin si rekill :))

Ce faceti?

Unde vezi ma tu spam la mine asta este al 2-lea post pe pagina asta.. :(, felicitari pentru war-uri pacat ca am avut 20 desyncuri si 30 de crashuri si 15 restarturi...asta este, Noapte Buna la toti.

Salutare baieti!! Eu tocmai am ajuns la scoala si mai am cateva minute pana la teza la matematica!!

#Din cate am inteles, aseara s-au pierdut toate turfs!! Nu-i nicio problema. DIn punctul meu de vedere nu asta ar trebui sa ne ingrijoreze sau sa ne supere, ci faptul ca unii nu asculta de lider/sublider!!

In continuare trebuie sa ramanem uniti si sa credem in noi!! Sincer, pot spune ca aceasta lovitura ne poate ambitiona pe noi, iar pe cei din Verdant, i-a facut deja sa nici nu ne mai ia in serios, ceea ce este perfect!!
Ma uitam la ei la discutii si vorbeau de noi, spuneai ca unii dintre noi ar trebuie sa ne schimbam numele, semnaturile cu "Vreau LS VERDE" pentru ca asta nu se va intampla niciodata (Adica eu, ca eu am si nume si semnatura si sunt cel mai disperat :)) ) tocmai din cauza asta vreau sa le arat / aratam cine suntem noi si ce putem face daca ramanem uniti!

Cam atat am avut de spus!!

LS VERDE !! LS VERDE !! LS VERDE !! LS VERDE !! LS VERDE !! LS VERDE !! LS VERDE!!

PS - http://forum.b-zone.ro/topic/173188-portofoliu-smith/ (pareri??)

Edited by Smith LS Verde

Salut bajetii, mai am putin si termin evidenta war si nu vad multe postari de ieri, nu mai iertam nimic DooKid va da FW pentru abesnta war la cine nu a postat, mai aveti timp pana diseara sa postati evidentele war pentru toata saptamana(asta in caz ca ati uitat sa o postati intr-una din zilele precedente.... Ma duc acum la 16:00 sa imi iau o memorie RAM la doar 15 lei de la SH.Va pup ne vedem cand ne-om auzii.

Noapte buna, frumoasa zi si foarte plina pentru mine in game....bine ca am ajuns la warul cu verdant deoarece ma simteam prost fata de Dookid, multumesc pentru ajutor la event-uri si asasin cum spunea si Ionut cand incepi sa te uiti la o poza incepe de sus in jos :-J

Noapte buna, frumoasa zi si foarte plina pentru mine in game....bine ca am ajuns la warul cu verdant deoarece ma simteam prost fata de Dookid, multumesc pentru ajutor la event-uri si asasin cum spunea si Ionut cand incepi sa te uiti la o poza incepe de sus in jos :-J

Ce sa mai zic acum rekill...gusturile nu se discuta...asasinu e de pe alta planeta:))...

http://www.youtube.com/watch?v=RgOcgdX1H1I (Daca nici asta nu iti place asasin...e grav) Da nu e nimic...VARU' te rezolva, nici prea slaba nici prea grasa, nici prea scunda nici....aiaiai. Eu cu rekill raman la ale noastre...avem gusturi bune .

Ce sa mai zic acum rekill...gusturile nu se discuta...asasinu e de pe alta planeta:))...

http://www.youtube.com/watch?v=RgOcgdX1H1I (Daca nici asta nu iti place asasin...e grav) Da nu e nimic...VARU' te rezolva, nici prea slaba nici prea grasa, nici prea scunda nici....aiaiai. Eu cu rekill raman la ale noastre...avem gusturi bune .

Bine zis...fiecare cu gusturile lui :).Eu am gusturile mele,voi pe ale voastre.

Dar trb sa ascultati de vine ca voi nu stiti nimic :))

Hai neatza.acum m-am trezit