Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari pentru turfuri. @rekill @lee bvasasin , de maine daca nu veniti la dude...ati pus-o:))

Ba ti-ar dudele ale drq....m-ai mancat cu dudele tale :| bag inactivitate daca mai ma chemi la dude :) felicitari pentru war-uri.

:topic_closed:

Neata, a mai trecut o saptamana de scoala...inca 2 si vacanta. Asasin stiu ca stai ca nobu acasa ca ai practica dar nu da /quote. Felicitari pentru war-uri.

Poi si daca am practica nu trb sa ma duc sau ce?

Nu ma duc zi de zi dar ma duc sa vad ce mai e pe acolo :))

Spam, spam, spam dc faceti BA spam? vreti warn pe forum?va dau eu ca am 2. Daca tot nu avem activitati pana se termina weekendul iau o pauza de la samp sau intru mai putin zilele astea 2. Bafta hai ca incep de acum :) Ionut(Duda) cauta driver audio :| ca daca nu ai pana luni nu te mai las la dude. :) si asasin am zis sa nu dai /quote.... :|

Spam, spam, spam dc faceti BA spam? vreti warn pe forum?va dau eu ca am 2. Daca tot nu avem activitati pana se termina weekendul iau o pauza de la samp sau intru mai putin zilele astea 2. Bafta hai ca incep de acum :) Ionut(Duda) cauta driver audio :| ca daca nu ai pana luni nu te mai las la dude. :) si asasin am zis sa nu dai /quote.... :|

Bine bo$$ule mare, cand imi bag driveru la sunet, te sun sa te chem la dude.