Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu nu vreau sa comentez despre asta, din cate am observat recent, se cauta sa se faca bani din server, nimic altceva, nici un update recent pentru gang-uri sau altceva, a ba update la renko si la aim, asta se face :))... Nu mai sunt oameni in staff dornici de sa ajute sa faca ceva pentru serverul asta, sa te distrezi, Kelton si cativa foarte putini din admini nu pot sa faca ei tot... + ca nu mai ai de ce sa tragi, ca distractie nu mai e pe server, te amageste cu un amarat de event de craciun si alea alea dupa iti face o reducere pe clienti unde iti ia banii si aia e... Imi pare rau ca s-a ajuns asa, dar ce sa faci asta e, mai jucam cat mai putem si cat o sa mai tina treaba asa, eu ieri nu am putut intra luam crash din 1 minut intr-un minut. Ne auzim azi in game, poate o sa fie mai bine, ceaules ma bag in pat.

Hai, hai leaga cateaua ca stim toti ca ai ramas corigent la chimie si franceza! Am decat un 4 la franceza :-qsi un 2 la religie in rest sunt toate de la 6 in sus, :)>-

Gata m-am gandit la numele clanului[sT]Rekill, [sT]Ionut, [sT]BvAsaSin([sT]-spam team) pentru cei care vor sa aplice trebuie sa aiba minim 6 posturi pe zi la discutii GSB si o poza la profil cu un caine haski. Bun venit Ionut, esti un exemplu prin activitatea ta la discutii schimba poza =)). Unde e Coza sa zica: Rekill daca mai scri un post la discuti 24h ai FW in game/sau topic closed 48h Rekill si BvAsaSin este ultima data cand va atrag atentia/v-am atentionat T/C. =))

Done, gata si cu avataru'. Asasin, cu tine avem de discutat, dupa ce ca tu esti sefu' la spam aici ne raspunzi cu '') A fost odata...Si sti ce fac pe clanu tau? /pee.Iesi acasa'' .

Raspunsu meu si a lu rekill pt tine e, hai la dude !

Back de la scoala, bafta Smith imi pare rau ca pleci dar iti respect decizia deoarece ai ajuns la Rank 5 si ti-ai terminat treaba aici, probabil vrei sa incerci si altceva.

Mersi pentru intelegere...

Eu consider ca inca nu mi-am terminat treaba...dar nu mai pot fi activ la waruri! Treaba mea aici s-ar fi incheiat atunci cand ar fi fost LS VERDE!!

Oricum, vreau sa va multumesc si sa va urez multa bafta incontinuare!! LS VERDE !!

@, Ba nabule imi pare bine ca ne despartim asa, chiar vroiam sa facem ls-ul verde si cu tine ai sa vezi cand o sa te reintorci ai sa vezi ls-ul deja verde si o sa muncim pentru celelalte orase :* Oricum ne mai auzim noi.

Da ne mai auzim...

Sper sa pastrez legatura cu toti...

Sa dea sa dea, vine vacanta, poate suntem mai luminati la minte si avem si noi mai multa activitate la wars...si asa luam si noi lS, sau macar o parte din el, ne multumim si cu putin.

Treci ba pe skipe mai repede si bine ca ti-ai schimbat poza. Bafta in Taxi Smith!