Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pai hai fao mai repede. Nu mai scrie atat aici, fa evidenta:)).

Ba UGD ce ai facut ma ai sters poza depe site-ul care ai uploadato? , ca nu o mai am la semnatura.

Daca o uploadezi pe toate site-urile de Dookie...

Xe_Non324ghei.png

Am vazut ca Vietnamese incearca din rasputeri sa ne prinda cu ceva sa luam FW, de cand le-am banat omul de baza (codatu' de Carlos) fac tot posibilul sa ne prinda. Ce zicei, facem la fel? Ma gandeam sa-i fac post dar mi s-a facut mila, sa-i fac? :))

XBqq4M7.png

Din experientele avute mi-am dat seama ca foarte putini te-ar ajuta si majoritatea daca ar avea de ales in loc sa-ti faca un bine ti-ar face un rau, chiar si unii care ii consideri foarte buni prieten ti-ar intoarce spatele si pentru lucruri marunte. Gen Rekill, m-am chinuit sa-i fac smenatura pe plac si acum o schimba.

#M-am saturat de forumul asta, niciodata nu a mers bine X(

Am vazut ca Vietnamese incearca din rasputeri sa ne prinda cu ceva sa luam FW, de cand le-am banat omul de baza (codatu' de Carlos) fac tot posibilul sa ne prinda. Ce zicei, facem la fel? Ma gandeam sa-i fac post dar mi s-a facut mila, sa-i fac? :))

XBqq4M7.png

Din experientele avute mi-am dat seama ca foarte putini te-ar ajuta si majoritatea daca ar avea de ales in loc sa-ti faca un bine ti-ar face un rau, chiar si unii care ii consideri foarte buni prieten ti-ar intoarce spatele si pentru lucruri marunte. Gen Rekill, m-am chinuit sa-i fac smenatura pe plac si acum o schimba.

#M-am saturat de forumul asta, niciodata nu a mers bine X(

Evo iar te-a batut Ted, Dookid si UGD?

k6nRmX4.gif

Good one :))

ma , nimeni nu iti apreciaza munca. Chiar daca tabelul ala e praf, facut in Mini-MicrosoftWord 1990 mie imi place, GG! Daca o tii tot asa iei helper, zau!

Nu am nici o vina. Ramane la atitudinea voastra cum va intelegeti, eu nu am facut semnatura cu intentia sa va certati voi 2, am facut-o pentru gan

Ba, ai vazut ca ma superi cu semnaturile tale, faci si mai multe?

@, ti-am zis ca nu imi place avataru tau...

Edited by Christian UGD

Evo iar te-a batut Ted, Dookid si UGD? k6nRmX4.gif Good one :)) maGSB Evolution, nimeni nu iti apreciaza munca. Chiar daca tabelul ala e praf, facut in Mini-MicrosoftWord 1990 mie imi place, GG! Daca o tii tot asa iei helper, zau!

Ba, sincer chiar nu ma intereseaza, fac asta doar ca-mi place. Nu este facut in mini .... este facut in MicrosoftExel 2012 si il fac in format .img cu yahoo messenger
Helper o sa iau cand o vrea Kelton. Si da multumesc de apreciere si sustinere ;)

Mai stau putin si ies, maine la scoala pe o parte este bine ca ma saturasem sa tot stau...

Uite ce usor se castiga bani...si eu care ma gandeam sa intreb pe report daca am desync =))

CQxakYj.png

@,

1 saptamana(scoala altfel), 10 zile(vacanta Paste)+inca 2 sapt practica. Event intre 10-15 factiuni LMS cu drujbe =)) da eu daca am avut desync nici drujba nu am primit...si ma mir cum de am ramas singur.

@,

Bine ca am dat /q dupa ce a zis ca sunt castigator ca oricum eu nu vedeam nimic si daca imi dadea tp sau slap nu mai luam nimic..

Astept...nu ma grabesc+ l-am avut odata nu am fost in stare acum e altceva.

@,

1 saptamana(scoala altfel), 10 zile(vacanta Paste)+inca 2 sapt practica. Event intre 10-15 factiuni LMS cu drujbe =)) da eu daca am avut desync nici drujba nu am primit...si ma mir cum de am ramas singur.

Esti fraier, puteai sa castigi :(=))) Bafta cu functia de Helper :>