Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cat o sa fie serveru' nu o sa dispara codatii de pe el cu tot cu update-urile, cum apar scripturi noi de securitate asa apar si noile coduri, o sa se bata in cap una pe alta la nesfarsit, intr-un fel e bun venit update-ul pentru ca mai descurajeaza playerii sa le foloseasca.

O sa ajungem sa ne batem pe hq ca sunteti voi nesimtiti, la ultimul war am fost decat 5 daca eram macar 10 il castigam...dar na hai ca am putin lag ori fug pe rpg2 ori nu mai intru deloc dau /q si ma doare undeva. Eu unul m-am saturat sa ma rog de voi sa intrati in game, vreti turfuri dar nu veniti la war-uri. Noi care am ramas nu aveam lag sau ce? asa cum a fost tot am ramas pana la ultimul war ma lupt sa caut lawyer tot sa ies din jail ca doar sunt 4 la war, si maine cand intrati(daca intrati) parca va aud:- cum am pierdut pe ala/de ce l-ati pierdut. Sper sa va schimbati si voi atitudinea fata de factiune, dupa ce ca nu avem decat 4 zile de war pe saptamana nici atunci nu veniti. La antrenament nu vine nimeni si oricum nu se sanctioneaza si sedinta nu facem...nu inteleg ce mai vreti. Va asigur eu ca nu mai gasiti alt gang atat de bun ca asta doar war-uri. Raport arms nu aveti, sedinta nu, antrenament nu la war-uri veniti cand vreti voi..pai atunci la ce mai stati? Macar faceti loc sa vina altii daca voi nu sunteti in stare sa stati 2 ore pe zi.

@, cand erau 3, si era pauza de o zi intre ele era super bine, dar nuuuuuuu.. NOI SUNTEM JMEKERI VREM WAR-URI IN FIECARE ZI VREAU SA-MI DISTRUG SI ULTIMII NERVI PENTRU UN TURF.. Cel mai stupid lucru, war-uri in fiecare zi. Sa-l blesteme cineva pe kaine pls

O sa ajungem sa ne batem pe hq ca sunteti voi nesimtiti, la ultimul war am fost decat 5 daca eram macar 10 il castigam...dar na hai ca am putin lag ori fug pe rpg2 ori nu mai intru deloc dau /q si ma doare undeva. Eu unul m-am saturat sa ma rog de voi sa intrati in game, vreti turfuri dar nu veniti la war-uri. Noi care am ramas nu aveam lag sau ce? asa cum a fost tot am ramas pana la ultimul war ma lupt sa caut lawyer tot sa ies din jail ca doar sunt 4 la war, si maine cand intrati(daca intrati) parca va aud:- cum am pierdut pe ala/de ce l-ati pierdut. Sper sa va schimbati si voi atitudinea fata de factiune, dupa ce ca nu avem decat 4 zile de war pe saptamana nici atunci nu veniti. La antrenament nu vine nimeni si oricum nu se sanctioneaza si sedinta nu facem...nu inteleg ce mai vreti. Va asigur eu ca nu mai gasiti alt gang atat de bun ca asta doar war-uri. Raport arms nu aveti, sedinta nu, antrenament nu la war-uri veniti cand vreti voi..pai atunci la ce mai stati? Macar faceti loc sa vina altii daca voi nu sunteti in stare sa stati 2 ore pe zi.
Eu am sperat mereu ca totul se va rezolva, de unde, nu ai cu cine , lupti singur contra la o mafie intreaga, lag este iar si se rezolva cu 2 saptamani inainte de a se baga urmatoarea versiune de samp, dupa ca de obicei va fi iar lag si tot asa, nesimtirea e mare in alte ganguri, nu ai ce sa le faci fratilor, sunteti toti o apa si un pamanat trasi la indigo, degeaba castigati voi warurile pe lag, sunteti lasi... numai zic nimic, faceti ce-o-ti vrea dar daca nu va revizuiti comportamentul voi fi nevoit sa fiu din ce mai mult inactiv deoarece vad ca nu va pasa, mie de ce mi-ar pasa daca nu am cu cine?

Noapte buna, nesimtirea predomina in acest gang, rusine pentru cei care nu au stat pana la 22:00, chiar daca nu aveati waruri.

@@TRATEC,

Poate uni mai au si alte ocupatii.... Dar unul ca mine care vine de la scoala doarme pana la war-uri, fac teme in 15 minute daca nu le fac la scoala si altceva nu am de facut. Cand nu am war-uri ies pe afara dar unii nu intra deloc. Pun inactivitate peste inactivitate doar sa fie si ei in gang, eu unul le propun mai bine daca nu au un program fix sa mearga intr-o factiune pasnica unde raportul il rezolva in 2-3 ore nu sa rupa nervi la 10-15 care intra pe fiecare war.

@,

Imi pare rau ca vorbesc singur...macar daca nu spuneam ca asa se intampla..ce increderea sa ai in ei? mai bine iti vezi de treaba ta dai acolo attack daca nu ii lasi pe ei sa dea, au demonstrat ca nu sunt oameni de cuvant. Asa ne-au luat 2 turfuri, hai ca nu mai dam attack, dookid era normal sa ne spuna ca suntem liberi indata ca au vorbit. Deasta e bine sa nu ai incredere in nimeni...totusi este un joc si nu sti cine este in spatele acelui calculator. :)

@, ce n-as da si eu sa am scoala iarasi dimineata.. mai am de asteptat 1 an jumate.. Eu marti si joi am ore pana la 7 jumate si ma "grabesc" sa ajung la war-uri.. Anu trecut, cand erau war-uri l-m-v 18-22, teritorii mari si war-uri de o ora era super ultra mega ,.saNDKSAJBDADKSABDGSABD

@@TRATEC,

Atunci nu exita prea mult lag/coduri/moduri si altele. Era o placere sa joci...acum daca injur pe unu pe /f imi sar 10 in cap....nimeni nu mai stie de gluma..sunt fericit ca am prins acele momente. Jocul se schimba de la o zi la alta toti cu posturi, numai ura, numai sansctiuni, numai ban-uri. :(