Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Usurel cu spamu ca va inchid iar topicul. Stati la subiect si legati fiecare fraza de ceea ce inseamna GSB.

Si cum am mai zis, maine cat mai multi la war vreau.

Daca sunt eu online numai e nevoie ne nimic altceva

Usurel cu spamu ca va inchid iar topicul. Stati la subiect si legati fiecare fraza de ceea ce inseamna GSB.

Si cum am mai zis, maine cat mai multi la war vreau.

Fereasca dumnezeu, cum sa inchizi sfantul topic??

#ce faceti?? Am spart parola de la wwifi de la liceu

@@BvAsaSin,

Da ba era tarziu cand l-am incarcat....Am plecat la scoala ne vedem dupa ore.

Mama ce de baniiiii ai :O :O :O, imi dai si mie :))=))

#Ce faceti?

Welcome celor noi, sper sa ne intelegem bine si sa facem o echipa buna.

Edited by TLG FearLLeSS

@, tot ala, nu am mai jucat...

Vreti turfuri? Maine va astept la war sa recuperam macar ce am pierdut vineri.

Da dookid stim ca vrei sa recuperam ce-am pierdut Joi baaaaaa joi ce esti asa nab? esti lider si nici zilele cu waruri nu le sti, tuti mamaliga ..., vineri daca se pune asa problema am pierdut timpu atat in rest nimic iar joi am pierdut ca pe members erau maxim 14 la ultimul war, deci te felicit , tu ai iesit primul, salP@

A vorbit codat, vroia sa zica ca...astazi nu suntem obligati sa recuperam nimic, da tu nu sti dastea. Dookid vorbeste pasareasca

OJ Andrei, Stelian VIP : sunteti nabi, noua ne-au dat profesorii parola de la wiFi, S@l. Edited by SQ MIonut

TLG FearLLeSS

Ba...am zis ca nu e adevarat cand am intrat ieri prima oara in GO....pe nuke...prima runda...3 head cu glock la rand+kill normal...in mai putin de 5 secunde :))

Mai am de invatat....dupa 8 ani de cs 1.6 ma uit la asta cum se uita cainele la lant...Nu sunt obisnuit cu balistica asta . Jucam pe la 7 daca e.

Edited by SQ MIonut

TLG FearLLeSS

Ba...am zis ca nu e adevarat cand am intrat ieri prima oara in GO....pe nuke...prima runda...3 head cu glock la rand+kill normal...in mai putin de 5 secunde :))

Mai am de invatat....dupa 8 ani de cs 1.6 ma uit la asta cum se uita cainele la lant...Nu sunt obisnuit cu balistica asta . Jucam pe la 7 daca e.

Ok, baga FearLLeSS, nici eu nu am chef acum ca imi bate soarele in geam si imi taie cheful de joc ...

@,

E minunat...

Asasin vezi ca ti-am lasat msg pe facebook, daca nu ai cont suna-ma pe mine si ti-l dau pe al meu.

Acum am terminat si eu treaba merg sa fac o baie si apoi ne vedem la war-uri.