Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, ati fost cei mai buni colegi si nu va voi uita prea curand si sper sa cureti LS-ul !

Mai sunt inca vreo 2 sau 3 care trebuie sa iti urmeze exemplul si totul o sa fie OK. Bafta !

Edited by Yoshi JupanuL

Salut, ati fost cei mai buni colegi si nu va voi uita prea curand si sper sa cureti LS-ul !

Te-ai grabit cand ai luat aceasta decizie sa iti dai demisia, stiu ca sunt nervi in timpu si dupa war dar nu trebuie sa puneti la suflet...

Mi-a facut placere sa fiu coleg cu tine, ne mai auzim.

Pentru restu coelgilor, nu mai aruncati cu vorbe aiurea cand sunteti nervosii. De ceva timp nu prea ma ma intereseaza teritorile, eu intru doar sa ma distrez..

Am avut lag la war asa ca am decis sa ies sa nu imi fac nervi, maine rupem si totu va fii ok. NoApte BunA.

Edited by Elldevis

Hai ma , ma lasi din orice chestie demisie , ba e normal sa te mai certi cu uniii sau sa pierzi turf-uri.

Acum ce ar trebui sa facem cum iti zice cineva dce ai - sa iti dai demisia?.. Sa fim seriosi.

Unele decizii trebuie luate la rece. De aceea de obicei cand consider ca cineva ia aceasta decizie la nervi ii resping demisia. Va astept la war, mai multi si mai activi.

Inchide ma topicul de demisii si gata :))

Diseara luam tot LS?