Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Imi pare rau ca am iesit dar pur si simplu nu mai suport acest joc...eram nevoit sa intru la war-uri la fel cum sunt nevoit sa merg la scoala. Stati linistiti ca nu o sa va tradez niciodata cu Verdant cat va fi Dookid lider. Viata este mai frumoasa afara decat aici intre 4 pereti, nervii care ii fac intr-o seara la war-uri nu ii fac in doua saptamani daca stau departe de acest joc. Sper sa luati LS si sa ascultati de Dookid pentru ca el chiar a pus suflet in aceasta factiune. Inactivii va trag pe voi in jos si din cauza lor va enervati atat. Dookid daca organizai putin mai mult la membrii care i-ai avut aveai 2 orase de mult. Dar te inteleg GSB a fost prima ta factiune si nu prea ai avut de unde sa inveti...niciodata nu este tarziu, nu moare nimeni ca am plecat noi 3. Aveti tot viitorul inainte noi ne-am terminat treaba aici, ne-am luptat de la 0 la 22 si acum sincer nu mai suport sa o iau de la inceput...ma enervez din orice, merg aiurea pe turfs, fac -, colegi nu ma ajuta pur si simplu nu mai pot..Timpul meu pe sa-mp a apus cel putin pentru o perioda poate o sa revin intr-un departament sau poate la vara. GSB ramane a doua casa cum am mai spus, o sa mai trec pe forum cand timpul imi permite. XeNoN-vei ajunge departe esti printre singurii cu caracter mai diferit, pe tine te-am vazut mereu altfel. In cel mai scurt timp vei ajunge lider daca iti vezi de treaba in continuare si sper sa ai putere sa faci asta.

Bafta Green Street Bloods!

Remember Rekill, BvAsaSin and M.Ionut.

@, nu, nu "cica".. CHIAR AM :) :) :) :) :) :) :)

#daca si diseara suntem 30 pe members si 10 la war ca sa mancam bataia vietii in continuare.. eu ma sinucid. daca vreti sa mai traiesc, veniti la war. ms

#daca si diseara suntem 30 pe members si 10 la war ca sa mancam bataia vietii in continuare.. eu ma sinucid. daca vreti sa mai traiesc, veniti la war. ms

Sinucidere placuta tratec, sigur asa se intampla

@@TRATEC,

Diseara o sa fim si mai putin , a iesit rekill assasin m.ionut si astia stateau mereu pana la final.

P.S mai lasati rambo si ascultati de leader/subleader. Daca va uitati in topicul cu reclamatii cei care aveti reclamatii sunteti rambo mereu.

se vede ca ati lipsit la antrenament, sau daca nu ati lipsit inseamna ca nici nu ati ascultat ce am zis eu.

Nu mai vorbiti aiurea daca nu stiti ce sa intamplat.Da am injurat pe /report dar am injurat cu un scop de a ma lasa de samp.

Nu o sa stau o viata numai pe samp ca voi.Asa ca va rog sa nu va mai dati voi cu parerea. "Cica se lasa de samp ca am inceput sa pierdem".

Ba trate esti caterinca mare ma :)) Hai ca ne auzim in game akm am venit de la liceu

Nu mai vorbiti aiurea daca nu stiti ce sa intamplat.Da am injurat pe /report dar am injurat cu un scop de a ma lasa de samp.

Nu o sa stau o viata numai pe samp ca voi.Asa ca va rog sa nu va mai dati voi cu parerea. "Cica se lasa de samp ca am inceput sa pierdem".

Poate treci si pe la orele de lb.romana, e un sfat.

Salut, am venit si eu de la liceu, in vreo 30 min plec la sala.

Azi nu facem mare lucru la war, suntem putini, dar pana saptamana viitoare recrutam si ne revenim, va asigur :) Nu va descurajati din cauza celor care au iesit, erau buni la attack... in rest nu prea faceau pe + la war.

Edited by SQ Ted

Azi nu facem mare lucru la war, suntem putini, dar pana saptamana viitoare recrutam si ne revenim, va asigur :) Nu va descurajati din cauza celor care au iesit, erau buni la attack... in rest nu prea faceau pe + la war.

Sper sa fie asa cum spui tu Ted sa ne revenim ca sapt. asta toti aceeasi oameni am fost la waruri..

V-am zis si mai sus cine nu vine azi la war si de acum in colo sa va puste PC-u !

Sper sa fie asa cum spui tu Ted sa ne revenim ca sapt. asta toti aceeasi oameni am fost la waruri..

V-am zis si mai sus cine nu vine azi la war si de acum in colo sa va puste PC-u !

Bai frate, acum vad ca a aparut problema "Attackului"...eu zic momentan sa ne axam pe patratelele pe care le avem pana ne "refacem" sa zic asa, iar apoi sa mai "visam" la LS VERDE !!

Pana atunci, diseara sper sa fim mai multi la war.

PS- mai multi pe zona, nu in HQ !!

Bai frate, acum vad ca a aparut problema "Attackului"...eu zic momentan sa ne axam pe patratelele pe care le avem pana ne "refacem" sa zic asa, iar apoi sa mai "visam" la LS VERDE !!

Pana atunci, diseara sper sa fim mai multi la war.

PS- mai multi pe zona, nu in HQ !!

Daca ar fi asa ar fi perfect.. dar din pe multi ii doare undeva de aceasta mafie